Afdelingskamp

PaasINI: de zonnedans in de zandstorm

PaasINI: de zonnedans in de zandstorm

Hier zijn we weer met fantastisch nieuws! Niks leuker dan voor enkele dagen op kamp te gaan tijdens Pasen toch? Ja, je leest het goed. Het paaskamp komt er terug aan! 

We trekken dit jaar naar ons epicentrum, de zonnigste hof van Vlaanderen, Zonhoven. 

Met een kampplaats pal langs het natuurgebied de Teut gaan we ons goed moeten wapenen tegen al dat zand! Voordat je het weet beland je in een hevige zandstorm, die hier plaatselijk wel eens kan ontstaan. 

Naast dit korrelig weerfenomeen is er in de Teut tal van fauna en flora terug te vinden. Ideaal voor een dagje natuurstudie, spioneren van everzwijnen, boomknuffelen en watersnorkelogie. 

Het epische aan het kamp is dat de zon centraal staat in dit epicentrum. Op tijd en stond wordt de zon dan ook gevierd! Dit zal zorgen voor een aantal magische momenten die niet te missen zijn. 

Heb je zin gekregen om mee te komen? Kom zeker maar af! Dit wel op eigen risico om in een zandstorm terecht te komen...

Het inikamp de zonnedans in de zandstorm wordt georganiseerd in de periode van de zonnevieringen. Schrijf dus alvast zaterdag 30 maart tot woensdag 3 april in je agenda: PAASKAMP. 

Schrijf je zeker nu al in op de website! Gezien het geringe aantal ini's in Limburg, willen we het kamp openstellen voor andere ini's uit naburige afdelingen. We willen alle ini's uit Limburg de kans geven om eerst in te schrijven, zodat jullie gegarandeerd zijn van een plekje. Vanaf 18 februari wordt het kamp op de website opengesteld. Schrijf je dus zeker voor deze datum al in. 

Alle praktische zaken worden na de inschrijving, en vanaf begin maart aan jullie bezorgt. Wat je zeker gaat mogen meenemen is een fiets. Zo kunnen we sneller, vaker en meer van de Teut genieten😉. 

Om de kamplocatie en de hongerige magen te financieren vragen we om 60 euro te betalen op de rekening BE15 9733 5389 4430 van JNM Limburg met 'voor- en achternaam ini + ini-kamp' als vrije mededeling

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Deelnemende afdelingen
34 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Pini's
Locatie
Waardstraat 63A, 3520 Zonhoven
Standaardprijs
€ 60,00
Aantal deelnemers
5 / 20
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Tarina Winter (Activiteitverantwoordelijke)

    tarina@buchacker-winter.net

  • Sofie van der Meer (Activiteitverantwoordelijke)

    sofievandermeer@outlook.com

    0489276344