Lokaal reserveren

Door onze ruimtes te delen met bevriende organisaties helpen we niet alleen het tekort aan betaalbare vergaderzalen te verminderen, ook valt het mooi binnen onze doelstelling van een zo ecologisch mogelijk bondssecretariaat!

Ontdek onze ruimtes 

Wij zetten onze polyvalente ruimte en een vergaderzaal te huur. Koffie en thee kan je zelf maken in de keuken. Heb je een beamer nodig? Vraag deze dan op voorhand aan, dan zetten we die klaar. 

De Pol 

Pol is onze polyvalente ruimte op het gelijkvloers. 

 • Capaciteit: 30 tot 50 personen, afhankelijk van het type activiteit 

 • Meerdere tafels en stoelen aanwezig 

 • Vaste beamer met HDMI-aansluiting 

 • Ideaal voor een brainstorm, indoor-teambuilding, receptie, casual activiteit 

De Nik 

Nikolaj is onze grote vergaderzaal op de tweede verdieping. De zaal werd genoemd naar Nikolaj De Meulder, als dank voor zijn inzet tijdens de verbouwing!  

 • Capaciteit: 15 tot 20 personen 

 • 2 grote tafels aanwezig 

 • Grote vergadertafel, krijtbord aanwezig 

 • Ideaal voor een vergadering 

De keuken 

De keuken is de ziel van ons bondsec. Je kan onze keuken gebruiken, maar je moet er steeds rekening mee houden dat JNM'ers hier graag vertoeven en hun eigen potje koken. 

Uitgerust met koffiemachine, waterkoker, gasfornuis, microgolf- en hete lucht oven, koelkast, potten en pannen, bestek, tassen, borden...  

Voor JNMโ€™ers 

Daarnaast hebben wij ook een kleine zaal op de tweede verdiepding. Deze zaal werd genoemd naar Pepijn Boeraeve, als dank voor zijn inzet tijdens de verbouwing! Deze gezellige zaal met zetels is er enkel voor de vrijwilligers en JNM'ers. Ook de eerste verdieping is voorbehouden voor personeelsleden en vrijwilligers om er te werken en kan ook niet gereserveerd worden. 

Hoe moet ik een ruimte reserveren? 

Een ruimte reserveren is heel eenvoudig. Ga naar het formulier onderaan deze pagina om naar onze reserveringstool te gaan. 

 1. Kies de zaal die je wil reserveren en voor welke duur. (Helemaal onderaan deze pagina vind je een kalender terug.)

 1. Kies de datum en het startuur

 1. Voeg je gegevens toe

 2. Klik op 'Reserveren'

Je zal meteen een automatische bevestiging ontvangen van je reservatie. Voor JNM'ers is alles nu in orde! Externe huurders sturen nog een extra mailtje naar info@jnm.be als ze een zaal boeken. Zij worden dan gecontacteerd met praktische uitleg m.b.t. toegang tot het gebouw (en eventuele facturatiegegevens voor fruitsap/JNM-bier).  

Overnachten op het bondssec is niet toegestaan. We kunnen dus geen kampen, weekendjes e.d. toestaan.  

Tarieven en voorwaarden 

JNM'ers krijgen steeds voorrang. Uiteraard is het niet zo dat we plots een reservatie annuleren wanneer deze al enkele weken bevestigd is. We vragen wel om als JNM'er ook het reservatieformulier in te vullen. Niet gereserveerd = geen voorrang. 

JNM behoudt wel het recht om aanvragen te weigeren. Zo staan wij bijvoorbeeld niet open voor organisaties waarvan de waarden niet stroken met die van JNM.  

Vroeger werd er huur aangerekend (+/- โ‚ฌ10 per uur) maar nu hebben we een systeem met vrije bijdrage. Bij onze jeugdbeweging is het altijd gezellig, soms wat chaotisch, en bijgevolg niet altijd even ordelijk. Hierdoor willen we geen vast bedrag vragen, en stellen we de vrije bijdrage van onze gasten op prijs. Enkel bij herhaaldelijke activiteiten gaan we graag in overleg. 

Fruitsap of Blonde Tapuit (het JNM-bier) kan indien gewenst klaargezet worden. Wat verbruikt wordt, factureren we achteraf. 

Wil je graag alle ruimtes reserveren of een ruimte reserveren voor meerdere dagen? Mail naar info@jnm.be om meer informatie te bekomen over de voorwaarden.

De Nik overdag reserveren

De Nik overdag reserveren op weekdagen is niet mogelijk voor niet-JNM'ers. Als je merkt geen toegang te hebben tot de Nik, maar je bent wel JNM'er. Stuur een mailtje naar info@jnm.be, dan krijg je toegang.

Nikolaj:

Polyvalente zaal: