JNM Mechelen

Welkom bij JNM Mechelen!

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is je beestigste jeugdbeweging voor alle kinderen en jongeren van 7 tot 26 jaar. JNM is samen de natuur intrekken, ravotten in de bossen, op zomerkamp naar de Ardennen, de zee, de Kempen… of misschien zelfs ergens in het buitenland. JNM is samen de natuur beheren en beschermen, actief de handen uit de mouwen steken. En JNM is ook samen onze stem laten horen, op straat, online en in de pers!

Natuurstudie, natuurbeheer en milieu zijn onze drie thema's. Maar... we maken vooral veel plezier! Altijd en overal, liefst met zoveel mogelijk JNM’ers samen.

Daarom organiseren we in het weekend kei leuke activiteiten waar iedereen welkom is. Wil jij eens komen proberen? Kijk dan even bij activiteiten wanneer onze volgende activiteit is.

Informatie over leeftijdsgroepen vind je hier terug, andere vragen kan je altijd sturen naar onze contactpersoon.

JNM Mechelen

11/05/2024: Spaghettislag 6.0

Ben jij al ingeschreven? Want ook dit jaar organiseren wij een spaghettislag!

Met veel liefde maken en serveren wij jullie overheerlijke vegetarische/veganistische spaghetti. Iedereen is van harte welkom dus neem je ouders en vrienden alvast mee! Naast het eten voorzien wij ook leuke spelletjes en een fotoshow om ons piepweekend en andere activiteiten van dit jaar te herbeleven. 

Met dank aan onze leden kan u zich verwachten aan verse spaghettisaus, waar veel liefde en tijd in is gestoken.

Inschrijven

Deel via