PaltasPiratas2022-Jonas_Bil-10

JNM, Je beestigste jeugdbeweging!

Wat is JNM?
In je buurt

In je buurt

Ontdek al onze afdelingen en hun afdelingswebsites, dicht bij jou in de buurt!

Onze thema's

Onze thema's

In JNM staan onze drie pijlers: natuurstudie, natuurbeheer en milieu centraal!

Word JNM'er

Word JNM'er

Wil jij ook JNM'er worden? Alle info vind je hier!

Vacatures!

Vacatures!

Word jij lid van ons beestig personeelsteam?

Fotoblob_JNMvzw

Kantoorruimte te huur in Gent!

Op zoek naar een inspirerende kantoorruimte te Gent?
Vanaf 01/09 zoeken wij een nieuwe huurder voor onze zolderruimte! We hebben een voorkeur voor iemand uit de jeugdsector of de milieu- en natuursector (mina-sector).

Meer info
DagvandeTrageWeg-web

Op 9 en 20 oktober is het Dag van de Trage Weg 2024!

In heel het land organiseert Trage Wegen zo veel mogelijk activiteiten. Van picknicks tot zwerfvuilacties, fiets- en ruitertochten tot herfstwandelingen, peddel-avonturen tot buurtfeesten, fotozoektochten tot trailrun wedstrijden. Zolang het maar op of langs trage wegen plaatsvindt.
Wil je ook iets organiseren of ben je nog op zoek naar inspiratie? Het volledige programma vind je op www.dagvandetrageweg.be. Je kan er terecht voor meer info en inspiratie en ook om je eigen activiteit te registreren.

Dag van de Trage Weg is een initiatief van Trage Wegen vzw, @Tous à Pied en Walk en wordt gesponsord door Koersmix @Koers

www.dagvandetrageweg.be
blob-verkiezingen-home

Ontdek alles wat je moet weten voor de komende verkiezingen!

Op 9 juni (Regionaal/Federaal/Europees) en 13 oktober (Gemeente/provincie) is het tijd om je stem te laten horen. Als JNM hechten we veel waarde aan de betrokkenheid van jongeren in het democratische proces. Daarom hebben we een uitgebreide verkiezingspagina gelanceerd, boordevol informatie die je helpt bij het maken van doordachte keuzes.

Ontdek waarom jouw stem zo cruciaal is en hoe je impact kunt hebben op de toekomst.

Vliegensvlug naar de Verkiezingen
schrijfactie-homepage

Schrijfactie: van een scheef naar een RECHTvaardig natuur- en landbouwsysteem!

JNM’ers kropen in de pen over de boerenprotesten, omdat we ons zorgen maken en omdat we een landbouwsysteem vragen dat rechtvaardig is voor de boer én de natuur. Lees ook de brief die Nicolaas schreef aan de minister van landbouw Jo Brouns en de minister van Omgeving Zuhal Demir, maar ook aan de boerenbond.

De Brief van Nicolaas
Blob-JNMvierdefeest

JNM vierde feest!

Als je er niet bij kon zijn vrijdag 6 oktober, geniet dan heel even van de Aftermovie, het sluitstuk van alles rond 40 jaar JNM, samen met alle andere zotte exploten verzameld op één pagina.

Terugblikken, herinneringen ophalen, verhalen lezen of luisteren, en wegdromen.

Aftermovie en meer
blob-40jaar-podcast

We gingen praten met acht oude sokken over hun boeiendste, interessantste, mafste JNM-ervaringen en goten dat in een podcast. In vijf afleveringen nemen we jullie mee doorheen de hele JNM-geschiedenis. Zet je neer, pak een theetje en een koekje en geniet!

Recht naar de podcast!

JNM Winkel: ontdek en beleef de natuur!

Zoekkaarten, veldgidsen, vlindernetjes, verrekijkers, JNM-drinkflessen, ons eigen JNM-kaartspel,... alles om de natuur te ontdekken en te beleven! Alles wat je nodig hebt als JNM'er!

JNM Winkel
vraagteken

Eerste hulp bij website-vragen

Raak je niet ingelogd, weet je niet hoe je verder moet, raakt je activiteit niet online, wat je ook probeert...

Hier vind je het antwoord op vaak gestelde vragen (de FAQ's) en ook wat tips and tricks die je website-ervaring aangenamer kunnen maken. En, de link naar de handleidingen (voor werkmieren).

Help!