Activiteit

1000 soortenWEEKEND

1000 soortenWEEKEND

Groot nieuws!!!

De NWG presenteert: het 1000 soortenWEEKEND!!

Wacht, wat? WEEKEND?

Jaja, je leest het goed: geen 24 maar 48 uur lang gaan we samen op zoek naar de leukste soorten! Zaterdag 27 april en zondag 28 april proberen we met alle JNM-afdelingen 1000 verschillende soorten plantjes, diertjes, paddenstoelen en andere te zoeken.

Zo kunnen jullie zelf kiezen om zaterdag, zondag of gewoon beide dagen volop aan natuurstudie te doen! Hoe leuk is dat!! Dat wil zeggen 2x zoveel kans op een goed gevulde mottenbak, muizenval of misschien een tweedaagse in een leuk gebiedje. Jullie zijn helemaal vrij om zelf te beslissen.

Vorig jaar is het helaas niet gelukt om 1000 soorten te halen. Op 753 bleef de teller staan maar de editie van 2024 wordt legendarisch! Misschien gaan we wel voor de 2000 soorten! Als je soorten ziet, geef ze dan in op waarnemingen.be en bij twijfel stuur je ze maar door naar de NWG!

Haal je verrekijker, loepenpotje, determinatiekaarten en de enige echte NWG-veldgids maar boven en trek de wilde Belgische natuur in! Vergeet zeker jullie fototoestel niet want er is opnieuw een epische fotowedstrijd!

Schrijf je hier voor je afdeling in als voorzitter of natuurstudieverantwoordelijke.

 

Thema
Natuur
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Deelnemende afdelingen
35 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroep
Gewone leden
Locatie
Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent
Aantal deelnemers
17
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Wouter Lauwereys (Activiteitverantwoordelijke)

    wouter.lauwereys@gmail.com

    +32473326523