JNM Gent West

JNM Gent West is een trotse Gentse afdeling van de Jeugdbond voor Natuur en Milieu. Waar we vroeger 1 Gentse afdeling hadden, zijn we nu door onze grootte gesplitst in JNM Gent West en JNM Gent Oost. Wij voorzien activiteiten in en rond de Bourgoyen, variërende tussen creatieve en grote spelen en leerrijke en op maat gebrachte beheerwerken. Kinderen van 7 tot 12 jaar zijn welkom op onze piepactiviteiten, tussen 12 en 15 jaar zit je bij de ini's en daarna kan je leiding worden of gewoon meegenieten als groot lid, voor wie we ook toffe activiteiten voorzien!

Ontdek wat er te wachten staat voor jou of jouw kinderen via onze activiteiten, of kom gerust eens langs om te proeven van de echte Gentse JNM-sfeer.

Bekijk hier onze activiteiten!
JNM Gent West

Ouderavond 2024

Wij, de leiding van JNM Gent-West, nodigen jullie graag uit voor de ouderavond! Het is weer eens jullie beurt om een fijne JNM-activiteit te beleven. Zo leren we elkaar kennen en is er ruimte voor vragen en feedback om onze werking te verbeteren. De ouderavond gaat door op vrijdagavond 15 maart, de deuren gaan open om 19u. Lees meer voor meer info en hoe je moet inschrijven voor de quiz.

Deel via