Dit waren de AV's op congres

Congres_newspost foto

De motie-AV en de HB-AV

Op het jaarlijkse zomercongres is er altijd heel wat te doen, en dat was dit jaar niet anders! Excursies, beheer, een verscheidenheid aan sessies, een zelfvoorzienende filmavond, en zelfs een springkasteel! En dan zijn er uiteraard nog de Algemene Vergaderingen. Op vrijdagvoormiddag staat er steevast een motie-AV op de planning, en op zaterdagvoormiddag verzamelen we opnieuw voor de HB-AV.

Op de motie-AV discussieerden we over aanpassingen van ons Intern Reglement. Zo is het niet verboden voor JNM'ers om relaties met elkaar aan te gaan, eten we binnenkort veganistisch, en kwam er een noodkreet vanuit de Praktische Ploeg rond de kampenzomer. Na al deze interessante ontwikkelingen kwam het Soceco ook nog even langs om hun visietekst te presenteren. Omdat een samenvatting zo'n vergadering niet tot z'n recht laat komen, vind je hieronder het verslag.

De HB-AV bestaat telkens uit twee delen. In het eerste deel kwamen de ploegvoorzitters elk om de beurt naar voren om hun beleid van het afgelopen jaar te verdedigen en riepen we mensen terug op het podium waar we nog vragen voor hadden. Het tweede deel richtte zich op de (zeer nabije) toekomst; daarin stemden we namelijk voor het HoofdBestuur van het komende jaar. Wil je weten hoe het vorig jaar allemaal gelopen is, of benieuwd naar het komende jaar? Check dan zeker het verslag hieronder!

Veel leesplezier!

PS: Je kunt alle verslagen van de Algemene Vergaderingen ook hier vinden. (Je moet scrollen tot helemaal onderaan de pagina.)

Lees hier het verslag van de Motie-AV!

Lees hier het verslag van de HB-AV!