Nieuws

KAMP 2024

KAMP 2024

Kamp 2024?!? Dat heb je goed gelezen! Want een nieuw jaar betekent een nieuw JNM-kamp!!  Hieronder vinden jullie alvast de kampdata, zodat jullie het kunnen aanduiden op jullie kalender!!

Piepers: 1juli t.e.m. 7 juli 2024
Ini’s: 1 juli t.e.m. 11 juli 2024

Jannekoekenslag

Jannekoekenslag

Schrijf het woord "EETFESTIJN" in koeien van letters in jullie agenda. Nodig al je vrienden, familie en sympathisanten uit, want wij verzekeren jullie dat dit evenement top wordt en zal plaatsvinden in de sfeervolle zaal te Oordegemdorp 29 in het pittoreske Oost-Vlaamse Lede.

Maar wat staat er op het menu? Laat ons alvast de ingrediënten verklappen: bloem, eieren, melk, boter en zout. Kunnen jullie de culinaire magie al raden?
Tromgeroffel, alsjeblieft!
Jawel, dit jaar staat in het teken van een heerlijke pannenkoekenslag!

HOF SOMERGEM = VERBODEN PARKEREN

HOF SOMERGEM = VERBODEN PARKEREN

Opgepast! Als je met de auto naar het Heuvelpark komt, is het verboden te parkeren op Hof Somergem! Meer informatie kan je hiervinden!

Startweekend JNM Land van Aalst!

Startweekend JNM Land van Aalst!

Het gloednieuwe, glansrijke JNM-jaar 2023-2024 zal dit jaar starten op 23-24 september! Vind hier meer informatie over wat je kan verwachten!

Veilig uit, veilig thuis!

Veilig uit, veilig thuis!

Op 15 april doen wij in stad Aalst een klein evenementje waar wij de situatie voor fietsers in Aalst wat meer in kaart leggen en zien waar het beter kan! En daarvoor hebben we jullie nodig! Laten we samen op zoek gaan naar op welke locaties we het veiliger moeten maken voor fietsers!

Kamp 2023 inschrijvingen geopend!

Kamp 2023 inschrijvingen geopend!

De inschrijvingen voor ons kamp 2023 zijn geopend! Eindelijk!

We gaan op zoek naar Nessie! Willen je mee op deze spannende zoektocht? Kom dan mee op kamp en help ons dit achtste wereldwonder te zoeken! Schrijf je snel in zodat je plaatsje verzekerd is!

Een niet te missen eetfestijn!

Een niet te missen eetfestijn!

Het eetfestijn ligt vast! Op zaterdag 29 april zijn jullie welkom in het OC Wanzele voor een heerlijke Chili sin Carne!

Kamp 2023!

Kamp 2023!

Heb je het al gezien? Het kamp dit jaar ligt van 1/7/2023 t.e.m. 9/7/2023!

Veel informatie is er nog niet, maar leg zeker deze datum al vast in je agenda, want het wordt weer een knaller van een kamp!

Tot dan!