KAMP 2024

JNM Land van Aalst

240gg

Kamp 2024?!? Dat heb je goed gelezen! Want een nieuw jaar betekent een nieuw JNM-kamp!!  Hieronder vinden jullie alvast de kampdata, zodat jullie het kunnen aanduiden op jullie kalender!!

Piepers: 1juli t.e.m. 7 juli 2024
Ini’s: 1 juli t.e.m. 11 juli 2024

Ooit, ontelbaar lang geleden, heerste er enkel chaos op de wereld.
Uit die chaos ontstond Gaia, de oermoeder en zij baarde een krachtige zoon Ouranus, waar ze later ook mee trouwde. Ze kregen twee prachtige titanenkinderen Hyperion en Theia, die ook op hun beurt met elkaar trouwden. Uit het huwelijk van Hyperion en Theia ontstond Helios, de zonnegod, en hij kreeg veel kinderen, waaronder een jongetje, Phaëton.


Ben je de draad kwijt na al die namen? Geen probleem, want eigenlijk gaat het ons enkel om die laatste. Ooit stal hij de zonnewagen, stortte neer, liet in zijn val een heel eiland zinken en verdween vervolgens zelf van de aardbol. Niemand zag hem ooit terug… of toch?

Het is een lang verhaal dat vertelt wordt bij het kampvuur en met chocomelk in de hand. Beetje bij beetje vormt het verhaal zich en tonen we jouw plaats in de draden van de mythologie. Wil je mee op ontdekking naar de gezonken stad Atlantis? Schrijf je snel in en ontdek het op kamp!

Waar? Ergens aan de Semois

Wat? EEN MEGAVET KEICOOL KAMP

Wanneer?    

Piepers: 1juli t.e.m. 7 juli 2024

Ini’s: 1 juli t.e.m. 11 juli 2024

 

Groetjes en tot dan,

De kinderen van Atlantis