HOF SOMERGEM = VERBODEN PARKEREN

JNM Land van Aalst

550x354

Opgepast! Als je met de auto naar het Heuvelpark komt, is het verboden te parkeren op Hof Somergem! Meer informatie kan je hiervinden!

Opgepast! Het is verboden te parkeren in de Hof Somergem straat. We hebben dit de afgelopen jaren niet correct gecommuniceerd, waarvoor onze excuses.

EΓ©n van de buren heeft ons erop gewezen dat er in de Hof Somergem niet geparkeerd mag worden. Er is in feite niet genoeg plaats om te parkeren, waardoor de veiligheid van de voetgangers en fietsers in gedrang komt.

Maar dat is geen probleem! Er zijn genoeg alternatieven:

  • Kom met de fiets! Dat is natuurlijk altijd de beste oplossing! Spreek met mensen af om samen te fietsen! Nog leuker!

  • Misschien is er een bus verbinding? De halte Aalst Hof Zomergem is vlakbij het heuvelpark en zowel lijn 2, als lijn 4 passeren daar!

  • Moet je toch met de auto komen? Dan kan je nog altijd parkeren op veiligere plaatsen zoals Negen Dagwand, Hof Leeuwergem en andere omliggende straten.

  • In het vervolg zullen wij proberen om een leiding aan de ingang van het Heuvelpark te zetten, zodat jullie niet meer zo ver moeten wandelen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust!

Alvast bedankt voor het begrip! Laten we er samen voor zorgen dat de fietsers en voetgangers veiliger kunnen passeren langs Hof Somergem!