Startweekend JNM Land van Aalst!

JNM Land van Aalst

achtergrond-kleiner

Het gloednieuwe, glansrijke JNM-jaar 2023-2024 zal dit jaar starten op 23-24 september! Vind hier meer informatie over wat je kan verwachten!

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is je beestigste jeugdbeweging voor alle kinderen en jongeren van 7 tot 26 jaar. JNM is samen de natuur intrekken, ravotten in de bossen, op zomerkamp naar de Ardennen, de zee, de Kempen… of misschien zelfs ergens in het buitenland. JNM is samen de natuur beheren en beschermen, actief de handen uit de mouwen steken. En JNM is ook samen onze stem laten horen, op straat, online en in de pers!

Iedereen is welkom bij JNM. Samen kijken we op een zwoele zomeravond vol verwondering naar nachtvlinders. We helpen de natuur letterlijk een handje door zelf bomen te planten. We durven wel eens af te zakken naar een betoging, of organiseren zelf een actie, onze stem is ons krachtigste wapen!

Natuurstudie, natuurbeheer en milieu zijn onze drie thema's. Maar... we maken vooral veel plezier! Altijd en overal, liefst met zoveel mogelijk JNM’ers samen.

Mogen we jou binnenkort ook op onze startdag verwachten?

Meer informatie kan je vinden voor

Nog vraagjes?

Elke Govaert (+32 489 41 69 73, elke.govaert@outlook.com)