Ouderavond 2024

JNM Gent West

Screenshot 2024-01-22 142337

Wij, de leiding van JNM Gent-West, nodigen jullie graag uit voor de ouderavond! Het is weer eens jullie beurt om een fijne JNM-activiteit te beleven. Zo leren we elkaar kennen en is er ruimte voor vragen en feedback om onze werking te verbeteren. De ouderavond gaat door op vrijdagavond 15 maart, de deuren gaan open om 19u. Lees meer voor meer info en hoe je moet inschrijven voor de quiz.

Liefste ouders van JNM'ers

Wij, de leiding van JNM Gent-West, nodigen jullie graag uit voor de ouderavond! Het is weer eens jullie beurt om een fijne JNM-activiteit te beleven. Zo leren we elkaar kennen en is er ruimte voor vragen en feedback om onze werking te verbeteren.

De ouderavond gaat door op vrijdagavond 15 maart, de deuren gaan open om 19u. Zoals de vorige editie voorzien we drankjes en hapjes (waarvoor de leiding hun beste baktalent bovenhaalt om een heus dessertbuffet te maken). We gaan weer een heerlijk dessertbuffet maken. Het ideale moment om vragen te stellen over de werking en de leiding van je ini's en piepers te leren kennen (hiervoor moet je je nergens inschrijven). 

Daarnaast wordt er opnieuw een JNM-quiz georganiseerd met op het einde natuurlijk een prijs, deze begint om 20u. We testen jullie algemene kennis, gaan op zoek naar groene vingers, maar eigenlijk gaat het vooral heel plezant zijn. Pak je slimste vrienden bij de arm en schrijf je snel in, want plaatsen zijn beperkt! Om het eerlijk te houden maximum 6 deelnemers per team. Ken je niet genoeg mensen bij JNM om een ploeg te vormen, maar wil je wel graag deelnemen? Niet getreurd: schrijf je alvast in, dan kunnen andere ouders of enthousiaste leiding jouw ploeg nog vervolledigen.

Voor de quiz werken we met prijzen op maat per persoon: 1 euro (verlaagd tarief), 3 euro (standaard) of  5 euro (we zijn een beetje krap bij kas, jullie, extra steun is heel welkom). Het inschrijvingsgeld is te betalen aan de kassa in cash, met bancontact of met qr-code. Inschrijven doe je eenvoudig via deze Google Form, dit kan tot en met 11 maart:

We voorzien ook een film voor de kinderen gedurende de quiz. Zo hoeven jullie niet per se opvang te regelen. Let wel dat het best laat kan worden.

Wij kijken er alvast naar uit! Bij vragen mag je mij (Nina) altijd contacteren op nina.dejonghe1511@gmail.com, 0493053656 of een leiding aanspreken voor of na een activiteit.

Hier nog even een samenvatting:

  • Wie? Alle ouders van JNM'ers (afdeling Gent-West), eventueel met kinderen, ini's mogen ook deelnemen indien ze dat willen

  • Wat? Een supergezellige ouderavond, met een cafeetje en/of een quiz

  • Waar? Freinetschool De Sterre-Spits, Maaltebruggestraat 185, 9000 Gent

  • Wanneer? vrijdagavond 15/03 vanaf 19 uur.

  • Inschrijven voor de quiz? Via deze link

Veel groeten

Leiding JNM Gent West

Google form: