Kriebelt het ook bij jou om in de natuur te ravotten, bij te leren over alles wat groeit, bloeit en rondkruipt en je handen uit de mouwen te steken in een natuurgebied? Dan wil je mee op JNM-kamp!  

Jaarlijks organiseren JNM’ers talloze zomerkampen. Bij die kampen staan de drie JNM-pijlers centraal: natuurstudie, natuurbeheer en milieu.

Zowel onze afdelingen als JNM Nationaal organiseren kampen. De info over je afdelingskamp en hoe en wanneer je je kan inschrijven, vind je terug op jouw afdelingspagina! De info over Nationale kampen lees je hieronder. 

Vanaf eind februari vind je de kampen van de volgende heerlijke JNM-zomer op onze kalender. Maar ook in de lente-editie van het Kikkertje en de Euglena vind je onze kampeninfo. Deze vallen rond midden maart in de brievenbus.  

De inschrijvingen openen jaarlijks op de laatste woensdag voor de paasvakantie, woensdag 29 maart 2023

De inschrijvingsdata liggen bij JNM wat later dan bij andere kamporganisatoren omdat bij ons alles wordt georganiseerd door onze studerende vrijwilligers. Pas na hun eerste examenperiode kunnen zij beslissen of ze tijd hebben om een kamp te organiseren. Bedankt voor je begrip! 

Wil je weten welke soort JNM-kampen er zijn, hoe je je inschrijft en wat je moet doen om deel te nemen aan al dat leuks? Kijk dan snel verder!