Stardagen 2024: 21-22sep

JNM Mechelen

308591086_198779959390129_5399782076093029584_n

Het is weer zover! het nieuwe schooljaar komt eraan, en weet je wat dat betekent? ja ja, ook JNM Mechelen maakt zich weer op voor een fantastisch jaar vol activiteiten en weekendjes! Maar eerst trappen we het nieuwe jaar weer af met de startdagen! Iedereen is welkom: zowel doorgewinterde JNM'ers als nieuwsgierige jongeren/kinderen die ook wel eens willen weten hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat in die gekke jeugdbeweging. Wil je eens een kijkje nemen op een van onze activiteiten? Dan zijn de startdagen perfect! Neem je natuurlievende vriendjes zeker ook mee!

Hieronder vind je een link naar de verschillende startdagen (ze zijn georganiseerd per leeftijdscategorie)

Piep-startdag

INI-startdag

Leiding-startdag

Hey, jij daar!

Hou jij ook zoveel van buiten spelen? Vind jij (kriebel)beestjes ook zo fijn? Wil je ook weten welke planten uit je tuin of uit het park eetbaar zijn? Steek jij al eens graag je handen uit de mouwen om de natuur een handje te helpen?  Kortom: ben jij wild van de natuur?  

Wel, dan is JNM precies wat je zoekt. Vandaag kan je kennis komen maken met onze kleine, maar zeer fijne afdeling. Het wordt een beestig leukige dag(en) waarop we kennis maken met elkaar en met de natuur om ons heen.

Klik hier onder door naar de jouw leeftijd catigorie