Links

FINANCIËN

REKENINGNUMMER

BE95 8901 2451 1958

Dit rekeningnummer dient enkel voor betalingen specifiek gericht aan Leievallei en niet voor betalingen aan JNM Nationaal.

GEBRUIK DIT REKENINGNUMMER VOOR:

  • Betalingen aan JNM Leievallei

  • Betaling van afdelingskamp en weekends

  • Betalen van t-shirts en truien als die niet betaald zouden zijn op de activiteit

GEBRUIK DIT REKENINGNUMMER NIET VOOR:

  • Betaling of verlenging van inschrijvingsgeld

  • Betalen van nationale kampen (zoals degene die in het Kikkertje of de Euglena staan) of nationale activiteiten (zoals Nazofé of Trollenfeest)

TERUGBETALING ZIEKENFONDS

Heb je een vraag over de terugbetaling van het ziekenfonds, of weet je niet hoe het in zijn werk gaat?

Kijk dan snel op deze pagina(externe link), daar staat alles uitgelegd.

STAPPENPLAN: GOOGLE-KALENDER

Gebruik je soms een Google agenda? Dit is bijvoorbeeld de agenda die standaard gebruikt wordt op het Android besturingssysteem. Dan is er goed nieuws: de activiteitenkalender van JNM Leievallei is nu ook beschikbaar als een Google agenda!

Hoe toevoegen? Heel eenvoudig!

OP DE PC

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd in uw browser met uw Google account (ga bijvoorbeeld naar www.google.com en check rechtsboven).

2. Klik op de links hieronder van de kalenders die u wilt toevoegen. Google zal u dan vragen om de kalender toe te voegen. De kalender wordt dan toegevoegd aan uw persoonlijke kalender die gesynchroniseerd wordt met al uw apparaten waarmee u deze account op Google kalender gebruikt, zoals uw Android toestel.

2a. Mocht dit mislukken probeer de kalender dan handmatig toe te voegen: ga naar calendar.google.com, klik links op het pijltje rechts van "Andere agenda's" en klik op "Toevoegen via URL". Kopieer en plak de link dan in het venster dat verschijnt.

MET DE SMARTPHONE

1. Zie hierboven

2. Heeft u liever een QR-code in plaats van moeilijk te kopiëren links? Geen probleem! Gebruik een app om de QR-code te scannen en u zou de agenda moeten kunnen toevoegen. U kunt de QR-code vinden in de Velduil.

DE LINKS

De agenda is hier te vinden:

LINKS

Social media:

JNM Leievallei werkt samen met heel wat verenigingen.

Onze buurafdelingen:

Andere natuur/milieuverenigingen uit de buurt: