Nationaal kamp

kamp Dinotopia

Gegroet, jonge avonturier!  

Ik hoop dat dit bericht je goed bereikt, want ik heb je hulp snel nodig! Mijn vliegmachine, de aeronauter, heeft het begeven toen ik op reis was rond de wereld. Ik ben neergestort op een eiland ergens in het midden van de oceaan, in een gebied dat nog niet in kaart is gebracht. Onbewoond, zo dacht ik. Maar blijkt nu dat hier een mirakel heeft plaatsgevonden, onaangeroerd door de tijd. Je hebt al veel gereisd, avonturier, maar wat ik je nu zeg, kan je alleen maar geloven, als je het met je eigen ogen gezien hebt! Dinosaurussen leven nog! En sterker, ze leven hier samen als intelligente wezens met apen én mensen! Sommige dino's kunnen zelfs praten! Een echte utopie of perfecte, mooie wereld! Dinotopia noemen ze het zelf.  

Maar ik heb je hulp nodig, beste avonturier. Dinotopia is in gevaar! Reis snel naar dit eiland en ik leg je alles uit! Ik kan niet wachten om je alle mooie plekken van deze wereld te laten zien. 

Je kan me op deze coördinaten terugvinden:  

N 50° 52' 24.8", E 2° 36' 31.1"  

Goede reis en zie je daar!  

Dr. Alain Krant  


-------------------

Dit is een opgengesteld afdelingskamp georganiseerd door de regio van de afdelingen Klein-Brabant, Durmeland en 's Heerenbosch. Indien je wilt inschrijven als lid van één van deze drie afdelingen kijk dan op de activiteitspagina van de afdelingen zelf (https://jnm.be/nl/activiteiten/kamp-dinotopia)! Nationale leden zitten hier op het goede adres. Er zijn een 10 tal plaatsen vrij waarbij er zo'n 15 tal piepers uit de regio bij zullen komen.

Op dezelfde locatie wordt door de regio zowel een piep- als inikamp georganiseerd. Geïnteresseerd in het inikamp, kijk dan zeker ook op die pagina (https://jnm.be/nl/activiteiten/het-bananasauruskamp-1)!

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Klein-Brabant
Leeftijdsgroepen
Waterpiepers, Oeverpiepers, Graspiepers, Boompiepers
Locatie
Watou, Poperinge
Overnachting
in tenten
Vervoer
eigen vervoer
Standaardprijs
€ 82,00
Aantal deelnemers
3 / 10
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Ronald Leyman (Kampvoorzitter)

    ronaldleyman@hotmail.com

    0456389174