Nationaal kamp

Het Bananasauruskamp

Een bananasaurus, wat is dat nu weer voor exotisch schepsel? Let goed op. Dino's kennen jullie waarschijnlijk wel? En kennen jullie apen (die graag banana's eten)? Op het bananasauruskamp gooien we deze twee fascinerende dieren door elkaar en gaan we op een grote reis: een tijdreis! En we nemen evolutie mee als onze gids. 

We reizen van het nu, een tijdperk waarin gekke apen met lichtgevende schermpjes de wereld leiden, terug naar de tijd van de gigantische oerkippen (beter bekend als dino’s), en wie weet nog verder! Onderweg kunnen we de gekste ontdekkingen tegenkomen, zoals gigantische luiaards, mieren die voor het eerst aan landbouw doen, de allereerste varens, en zo veel meer. Het wordt in ieder geval een zotte reis, dus schrijf jullie zeker in en maak je klaar voor een avontuur vol dino’s, apen en alle planten en beesten ertussen! 

Het kamp zal doorgaan in Watou (West-Vlaanderen) op kampplaats De Zuivering, van vrijdag 12 juli (14u) tot en met vrijdag 19 juli (16u). Over bagage die zeker mee moet zal later gecommuniceerd worden, daarvoor is er de convo die alle ingeschrevenen vermoedelijk ergens in april zullen ontvangen. Wel kunnen we jullie al laten weten dat een fiets noodzakelijk is voor dit kamp. Zorg dus zeker dat je deze mee hebt en dat je fiets volledig in orde is! Wil je graag mee op dit kamp en kan je zelf echt geen fiets voorzien, dan kan je ons altijd eens contacteren en bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is.

Ook bij andere vragen of onduidelijkheden kan je ons altijd contacteren. De eerste contactpersoon is de kampvoorzitter, Zjef (Zjef.VanEetvelde@jnm.be / 0468 27 61 95).

-------------------

Dit is een opengesteld regio-kamp, georganiseerd door de regio Benedenschelde met JNM-afdelingen Durmeland, Klein-Brabant en 's Heerenbosch. Indien je wilt inschrijven als lid van een andere afdeling zit je hier op het goede adres! Voor jullie, nationale leden, zijn er 10 plaatsen voorzien. Daarnaast zijn er voor ini's uit de regio ook nog 10 plaatsen.

Op dezelfde locatie wordt door de regio tegelijk ook een piepkamp georganiseerd. Geïnteresseerd in het piepkamp? Kijk dan zeker ook op die pagina!

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

 

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Durmeland
Leeftijdsgroep
Ini's
Locatie
Watou, 8978 Poperinge
Standaardprijs
€ 107,00
Aantal deelnemers
10 / 10
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Zjef Van Eetvelde (Kampvoorzitter)

    Zjef.vaneetvelde@jnm.be

    0468 27 61 95