JNM Zuid-Limburg

Welkom bij de JNM afdeling Zuid-Limburg! Ben jij van Tongeren of Bilzen en ben je geïnteresseerd in de natuur en het milieu, en het beheer daarvan? Dan zit je goed!

Inloggen of registreren
JNM Zuid-Limburg

Nieuwe activiteiten: schrijf je nu in!

Het nieuwe activiteitenjaar begint bijna, en onze voorbereidingen zijn zo goed als klaar. Ontdek nu wat er je te wachten staat!

soms klopt de site toch niet echt helemaal want ik kan gewoon de pagina van zuid-limburg aanpassen en ik kan ni eens inloggen als zuidlimburg :) groetjes

- Waarschijnlijk een wijs iemand
Lokaal Zuid-Limburg

Wie zijn wij?

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is je beestigste jeugdbeweging voor alle kinderen en jongeren van 7 tot 26 jaar. JNM is samen de natuur intrekken, ravotten in de bossen, op zomerkamp naar de Ardennen, de zee, de Kempen… of misschien zelfs ergens in het (verre) buitenland. JNM is samen de natuur beheren en beschermen, actief de handen uit de mouwen steken. En JNM is ook samen onze stem laten horen, op straat, online en in de pers!

Iedereen is welkom bij JNM. Samen kijken we op een zwoele zomeravond vol verwondering naar nachtvlinders. We helpen de natuur letterlijk een handje door zelf bomen te planten. We durven wel eens af te zakken naar een betoging, of organiseren zelf een actie, onze stem is ons krachtigste wapen!

Natuurstudie, natuurbeheer en milieu zijn onze drie thema's. Maar... we maken vooral veel plezier! Altijd en overal, liefst met zoveel mogelijk JNM’ers samen.

Praktisch

Welkom bij JNM Zuid-Limburg, iedereen uit Limburg is welkom, maar we bestaan vooral uit Tongeren en Bilzen.

Lokaal

Ons lokaal bevindt zich in Bilzen, Winterstraat 75A.

Google Maps

Deel via