Weekendje

Brabantweekend 2025

Jaja, je ziet het goed! Brabantweekend is terug van weggeweest! We gaan op weekend met afdelingen Brussel, Noordwest-Brabant, Midden-Brabant, Leuven, Pajottenland en Zuidwest-Brabant. We trekken naar het zeetje, waar we kunnen uitwaaien op het strand, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen en deze tijd van het jaar normaal heel wat leuke vogels spotten. Het worden alleszins 3 topdagen, dus blokkeer de data alvast in je agenda ;)

We zullen op vrijdagavond met de trein naar ons verblijf (jeugdverblijfcentrum Het Galjoen in De Haan) gaan en vertrekken zondag in de namiddag terug naar huis. Ini's zijn welkom op dit weekend, maar we voorzien geen specifieke inibegeleiding, dus een zekere verantwoordelijkheid wordt wel van hen verwacht.

De betaling mag overgeschreven worden op BE63 5230 8122 1108 met vermelding van brabantweekend 'je naam'. Het standaardtarief is 37 euro (+ je treinticket dat je zelf betaalt). Als dit te duur is voor jou, kan je bij inschrijving ook kiezen om een verlaagd tarief te betalen. Zo kan je mee voor de helft van de prijs. Je hoeft je keuze niet aan ons te verantwoorden.

Meer gedetailleerde informatie verschijnt hier later :)) Zit je in de tussentijd met een vraag of twijfel, dan kan je een mailtje sturen naar Shirley (shirley.deboer@jnm.be) en Eveline (eveline.vandensteen@hotmail.com).

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Midden-Brabant
Deelnemende afdelingen
6 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden
Locatie
Vosseslag 19, 8420 De Haan
Standaardprijs
€ 37,00
Aantal deelnemers
0 / 30
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Eveline Van den Steen (Activiteitverantwoordelijke)

    eveline.vandensteen@hotmail.com

    0494 03 26 12

  • Shirley De Boer (Activiteitverantwoordelijke)

    shirley.deboer@jnm.be

    0470485757