Nationaal kamp

SINT-PIETERSBERG BEHEERTEAM ZOMER- INI

SINT-PIETERSBERG BEHEERTEAM ZOMER- INI

HEY JIJ DAAR!!! 

Kom jij ons team versterken met het openhouden van de graslanden op de Sint-Pietersberg? Geen nood als je geen ervaring hebt, hier leer je veilig beheren in de natuur. Leg je stevige bergschoenen, handschoenen, fiets/werkhelm…  kortom je beheer gerief al maar klaar want je zult hier echt leren werken in team! 

Wat gaan we doen? Hier is alvast een overzicht: 

Overdag wordt er hard gewerkt met bosmaaiers, rijven, zagen... om zo veel mogelijk grasland terug te krijgen. Want daarin zijn er zeldzame planten die wij willen behouden en terug laten komen! En een grasland heeft nu eenmaal onderhoud nodig, het liefst van jnm’ers heb ik van horen zeggen.  

‘s Avonds keren we voldaan terug met de fiets naar onze slaapplaats onder de kerk in Kanne. Na het vele werk kunnen we genieten van een fijne maaltijd, GOE WERKEN, GOE ETEN!! en spelen nog een leuk (gezelschaps)-spel.  

We mogen al vele jaren verblijven in het mooie Kanne, een dorpje als geen ander langs het Albertkanaal omgeven door de Sint-Pietersberg waar wij gaan beheren met veel goesting. En we verkennen niet alleen de heuvels maar ook de grotten van Kanne (onder begeleiding van een gids natuurlijk). 

Disclaimer: er wordt geen specifieke leiding voorzien voor ini’s, dit kamp gaat ook door met gewone leden 

Zin? Schrijf je als de bliksem in!

---

Prijs: 87 euro

Wie daar nood aan heeft, kan gebruik maken van slaapzakken, trekrugzakken en matjes van JNM. Dit materiaal kan je hier ontlenen

KORTING BIJ LAAG INKOMEN

Heb je het moeilijk om je kind op kamp te sturen omdat dit te duur is?
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, dan mag je (kind) sowieso voor de helft van de prijs mee.

Als het kamp te duur is (met of zonder verhoogde tegemoetkoming), contacteer dan financieel@jnm.be en afhankelijk van de situatie, werken we iets uit samen met jou.

Thema
Beheer
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Ini's
Locatie
Brugstraat 42, 3770 Riemst
Standaardprijs
€ 87,00
Aantal deelnemers
8 / 8
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Viktor Depoortere (Kampvoorzitter)

    viktor.depoortere@jnm.be

    0476 65 54 79