Nationaal kamp

Op zondagnamiddag zoeken de OnderstebovenBinnestebuiten Trollen de Adeopapposaurus maar vinden hem niet omdat hij al uitgestorven is (afdelingskamp)

Op zondagnamiddag zoeken de OnderstebovenBinnestebuiten Trollen de Adeopapposaurus maar vinden hem niet omdat hij al uitgestorven is (afdelingskamp)

Hey OnderstebovenBinnestbuitenTrollen! De winter is voorbij dus kruipen jullie als trollen nu allemaal langzaam uit jullie grotten waar deze omgeving vol van zit! Samen met die grotten komt natuurlijk het gevaar van trol-etende dino’s dus maak jullie al maar klaar je zoektocht te starten naar deze beesten!

Door de vele grotten in de omgeving en een rivier die recht naast ons terrein loopt kun je je echt geen betere kamplaats wensen als trol. Nu de zomer is begonnen en het weer warmen wordt, worden wij als trollen langzaamaan wakker. Het eerste wat we doen is ons afvragen wat er gebeurt is met alles dino’s die ons gebied ooit bewoonde. Hebben we zo lang geslapen dat ze allemaal zijn uitgestorven?

Generaties komen en gaan en langzaam aan worden deze dino’s een legende en na een tijdje een religie op zich zelf. Waar zijn deze goden naartoe? De ondersteboven-Binnenstebuiten trollen hebben na vele duizende jaren zoeken jullie hulp ingeschakeld om de dino’s te helpen vinden. We gaan op zoek naar de Aedeopapposaurus in rivieren, Grotten, tussen de rotsen, op de heuvels, onder stenen…

Wat als we de dino’s niet vinden? Wat als de dino’s nooit hebben bestaan?

Opengesteld Afdelingskamp

Dit is een opengesteld afdelingskamp van JNM Voorkempen. Er komen zo'n tiental pini's en ini's mee uit de afdeling, en dan 8 (p)ini's van over heel Vlaanderen en Brussel.

Heen: We spreken 16 juli af in Antwerpen Centraal om 11:30. Daar gaat één leiding van het kamp jullie staat opwachten. In Berchem staat er nog één leiding die de leden oppikt vanuit daar en op de zelfde trein stapt. In Berchem spreken we af om 12:35u.

Terug: We vertrekken met onze Ini’s om 13u op de kamplaats. Het verwachte uur van aankomst in Antwerpen is 19:20

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Voorkempen
Deelnemende afdeling
JNM Voorkempen
Leeftijdsgroepen
Pini's, Ini's
Locatie
Voye des Pauquîs, 5670 Viroinval
Overnachting
Tenten
Vervoer
Georganiseerd
Standaardprijs
€ 98,00
Aantal deelnemers
7 / 10
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Marit Liekens (Kampvoorzitter)

    maritliekens@gmail.com

    0487/57.97.21