Activiteit

#NAZO40 - JNM is 40 jaar! - Nazofé 2023

NAZO40_banner website_404

Inschrijvingen:

NAZO40 is op dit moment volzet. Je kan je inschrijven op de wachtlijst.

Het organiserend team van NAZO40 begrijpt jullie verontwaardiging en zoekt naar oplossingen, maar dat is moeilijker dan het lijkt. Op dit moment is het enige wat je kan doen (én het beste wat je kan doen), je inschrijven op de wachtlijst.

Op de dag zelf werken we met een '1 buiten = 1 binnen'-systeem. Hou dus de evenementpagina in de gaten op Facebook. We zullen daar de dag zelf updates posten over beschikbare plekken. Dit ticket zal verkocht worden aan een verlaagd tarief.

Je bent JNM'er (gewoon lid & ini) OF steunlid:
 • Je kan als JNM'er inschrijven op de wachtlijst. Als iemand anders annuleert dan krijgt de eerste op de wachtlijst de kans om zich definitief in te schrijven.

 • Je doet dit door rechtsboven op de inschrijfknop te klikken: zo schrijf je in op de wachtlijst.
  Zodra er een plekje vrijkomt krijg je een mail (check je mail!) en zal je gevraagd worden je inschrijving definitief te maken.

Je bent een oude sok:
 • Er is een wachtlijst voor oude sokken. Je kan je hierop registreren en dan zullen wij (!) contact met jou opnemen om je inschrijving te bevestigen als er een plekje vrijkomt.

Waarom is NAZO40 nu al volzet?

De inschrijvingen stonden open vanaf eind juni. Al sinds april kondigen we dit evenement aan met de boodschap: 'schrijf je snel is, want vol is écht vol'. De inschrijvingen liepen vlot binnen maar sinds congres zijn de inschrijvingen als een snelle sneltrein binnengevlogen. Het was duidelijk dat NAZO40 snel vol ging zitten. Op piekmomenten schreef er zich iedere minuut een JNM'er in... We hadden dit zelf niet verwacht. Jammer genoeg kunnen we geen plekken bij creëren, dit omwille van de (brand)veiligheid en de verzekering van de zaal.

Hoe komt het dat er maar 265 JNM'ers kunnen komen?

Een feestje om 40 jaar JNM te vieren doen we met JNM'ers én oude sokken samen. Ook oude sokken zijn welkom, want ook door hen is er al 40 jaar een beestigste jeugdbeweging. In totaal kunnen er 420 personen in de zaal. 265 plekken zijn voor JNM'ers en 150 plekken zijn voor oude sokken. Alle tickets - in beide groepen - zijn op dit moment uitverkocht. Jammer genoeg kunnen we geen plekken bij creëren, dit omwille van de (brand)veiligheid en de verzekering van de zaal.

Komen er nog extra plekken bij?

Neen. De maximumcapaciteit van de zaal is bereikt. Jammer genoeg kunnen we geen plekken bij creëren, dit omwille van de (brand)veiligheid en de verzekering van de zaal. Wél kan je een plekje bemachtigen als iemand annuleert. We raden jou daarom sterk aan om in te schrijven op de wachtlijst. Je krijgt dan een mail van ons om je inschrijving definitief te maken.

Is er geen grotere zaal?

In kunstencentrum VierNulVier is inderdaad nog een grotere zaal. Deze is niet meer beschikbaar op de dag van NAZO40.

40 jaar JNM!

40 jaar een plek voor kinderen en jongeren in de beestigste jeugdbeweging, 40 jaar ijsduikers spotten in Zeeland, 40 jaar klimaatbeleid vragen op straat, 40 jaar wilgen knotten, 40 jaar zomerkampen bij boer Leemans... dat kan maar één iets betekenen: 40 jaar JNM!  

In 2023 blaast JNM 40 kaarsjes uit, we vieren dit allemaal samen op vrijdag 6 oktober in de balzaal van De Vooruit in Gent! Starten doen we uiteraard met onze Algemene Vergadering, erna halen we herinneringen op in ons Café Nostalgé en gooien we de benen los tot de vroege uurtjes. Oude sokken zijn méér dan welkom, die oude rotten worden ook uitgenodigd voor onze oude-sokken-receptie die al start voor het feestje begint. 

PRAKTISCH 

👉 Balzaal in De Vooruit: Sint Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent 

👉 We koppelen het nuttige aan het aangename: éérst een algemene vergadering waar de ploegen hun beleid voorstellen, dan de beentjes losgooien zoals we dat al 40 jaar doen!

👉 Receptie voor oude sokken: bijpraten met andere oude sokken, JNM-verhalen terug boven halen? Het bondssec nog eens binnenwandelen? Het kan allemaal én nog véél meer tijdens de receptie voor oude sokken. Tijdens het inschrijven als oude sok zal je gevraagd worden of je hier aanwezig zal zijn of niet. Toegang tot de receptie zit inbegrepen in je ticket voor NAZO40!

👉 Café Nostalgé & 40 jaar JNM fuif tot in de vroege uurtjes!

👉 Sapjes verkopen of pintjes tappen? Drankkaarten verkopen? Wij hebben helpende handen nodig de dag zelf. Doe een shiftje en krijg een halve drankkaart van ons! Laat hier je naam achter.

PLANNING

Een eerste ruwe planning. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen!

 • 19h - 21h

  • Algemene Vergadering voor JNM'ers @Balzaal in De Vooruit

  • Receptie voor oude sokken @Bondssec

 •  21h - 22h

  • Verrassing, we zeggen nu nog niks. Later wel!

 • 22h - 05h

  • Beentje losgooien, babbeltje doen, misschien zelfs die ene JNM-crush beter leren kennen? We fuiven er nog eens op los, zoals we dat al 40 jaar doen!

TOEGANKELIJKHEID 

👉 De feestjes van JNM zijn een safe space. Iedereen is welkom, ongeacht je gender, afkomst, geaardheid, identiteit, overtuiging, geslacht of religie. Spreek een verantwoordelijke aan bij problemen. 

👉 Alle toiletten zijn er voor iedereen; er is geen stikte opdeling in ‘vrouw’ of ‘man’. 

👉 Het evenement is rolstoeltoegankelijk.

KiteOptics_cmyk-1

Dit evenement wordt gesponsord door Kite Optics:

Bij KITE OPTICS, een Belgisch familiebedrijf, streven wij steeds naar uitstekende optische prestaties en uitmuntende mechanische kwaliteiten voor onze verrekijkers en telescopen. Onze passie bestaat eruit al deze eigenschappen te combineren met één van de beste diensten na-verkoop in onze sector wereldwijd. Zo maakt KITE Optics voor u het verschil niet enkel in het veld maar ook daarnaast.

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroepen
Gewone leden, Steunleden, Ini's
Toegankelijkheidsinfo in tekst
Ja
Locatie
Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent
Afspreekplek
Balzaal in de Vooruit
Standaardprijs
€ 8,00
Aantal deelnemers
265 / 265
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

 • Bavo Josephy (Activiteitverantwoordelijke)

  bavojosephy@gmail.com

  0488 20 33 59

 • Emma De Backer (Activiteitverantwoordelijke)

  emma.debacker@jnm.be

  0471265546

 • Oliver Mechthold (Activiteitverantwoordelijke)

  oliver@jnm.be

  0478402753

 • Marie Decreton (Activiteitverantwoordelijke)

  marie.decreton@jnm.be

  0488/48.46.10