Afdelingskamp

Ini & grotenkamp 2024

foto site 1

Welkom avontuurlijke zielen, reizigers van mystieke dimensies, naar het meest buitengewone kamp van dit seizoen! Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het rijk van de drie heilige geiten

Hun mysterieuze gave om kristallen te schenken aan de wereld is niet slechts een fabel, maar een oeroude waarheid diep verankerd in de overleveringen van lang vervlogen tijden. Het is aan ons, om deze goddelijke wezens te eren en hun zegeningen te ontvangen. Laat je meevoeren door de mythische aura die ons omringt en ervaar de harmonie tussen de natuurlijke en bovennatuurlijke krachten.

Dus, laat alle aardse zorgen achter je en laat je leiden door het licht van de kristallen die door de heilige geiten worden geschonken. Een onvergetelijke reis wacht op ons terwijl we samen de paden van mysterie en spiritualiteit bewandelen. Het is tijd om de poorten naar het bovennatuurlijke te openen en deel te nemen aan dit unieke kampavontuur dat onze harten, geesten en ziel zal verrijken.

foto site 3
foto site 3
foto site 3

Praktisch

🐐 Voor ini's

Ini's, dus 1e tot 3e middelbaar, gaan op kamp van 8 tot 14 juli.

🐐 Voor groten

Let op, de Groten hebben het genoegen om nog 2 dagen langer van het kamp te genieten, namelijk van 8 tot 16 juli. Het worden twee extra dagen vol plezier, dus we hopen dat als je je inschrijft, je ook gedurende die hele periode aanwezig kunt zijn.

Betaling

De betaling gegevens hebben even op zich laten wachten, onze excuses daarvoor. Vanaf nu kunnen jullie het gepaste bedrag overschrijven op onze rekeningnummer: BE70 9733 8367 2925

Ini’s betalen €75. Hierbij graag de vermelding ini+naam+achternaam+kamp

Groten betalen €85 Hierbij graag de vermelding grote+naam+achternaam+kamp

Heb je al vragen, ongerustheden of leuke verhalen contacteer gerust chiarajacobs35@gmail.com

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Pallieterland
Deelnemende afdelingen
3 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden
Locatie
Rue de Martué, 6821 Florenville
Standaardprijs
€ 85,00
Aantal deelnemers
43 / 43
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Chiara Jacobs (Kampvoorzitter)

    chiarajacobs35@gmail.com

    0489051419