Nationaal kamp

Cassenbroek 2024 (CC)

HEY JIJ DAAR!!!  

Kom jij ons team versterken met het openhouden van het trilven in het befaamde Cassenbroek? Geen nood als je geen ervaring hebt, hier leer je veilig beheren in de natuur. Leg je stevige bergschoenen, handschoenen, werkhelm…  kortom je beheergerief al maar klaar, want je zult hier echt leren werken in team! Wat gaan we doen? Hier is alvast een overzicht:  

Overdag wordt er hard gewerkt met bosmaaiers, rijven, zagen... om zo veel mogelijk trilven terug te krijgen. Daarin zijn er zeldzame planten die wij willen behouden en terug laten komen, zoals de zonnedauw! Daarbij heeft een trilven nu eenmaal onderhoud nodig. Al 30+ jaar keren wij steeds terug naar dit gebied.  

‘s Avonds keren we voldaan terug met de fiets naar onze slaapplaats in de stal van het Mechels broek te Muizen. Na het vele werk kunnen we genieten van een fijne maaltijd, ‘GOE WERKEN, GOE ETEN!!’ en spelen nog een leuk (gezelschaps)-spel. Op donderdag avond van kamp gaan we naar een lokaal gratis muziek evenement 'parkpop' in de nabije stad Mechelen om onze spieren wat los te schudden na het harde werk.

Dit jaar is het thema: De cara cult!!!! 

Zin? Schrijf je als de bliksem in! 

Link naar het fb evenement: https://www.facebook.com/events/1133844954459475

--- 

Prijs: 79 euro

Menemen: slaapgerief, kleren, tandenpoetsgerief, fiets

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

 

Deelnemende afdelingen

Thema
Beheer
Georganiseerd door
JNM Mechelen
Deelnemende afdeling
JNM Mechelen
Leeftijdsgroepen
Gewone leden, Steunleden
Locatie
Muizenhoekstraat, 2812 Mechelen
Afspreekplek
Muizenhoekstraat, 2812 Mechelen
Overnachting
stal
Standaardprijs
€ 79,00
Aantal deelnemers
4 / 25
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Robin Van Daele (Kampvoorzitter)

    robin.vanda@outlook.com

    0476 771 494