Nationaal kamp

Aan de horizon, welke taal spreken we daar?

Dit kamp organiseren we samen! Iedereen draagt een deel van de verantwoordelijkheid, en organiseert mee!

Het initiatief komt van de MWG en soceco, de werkgroep sociaal-ecologische rechtvaardigheid. Je mag veel inhoud, gezelligheid, en radicale ideeën verwachten!

Wat kunnen we zoal gaan doen? We leren bij en denken na over activisme, we gaan op wildpluktochten, we doen zelf boekenvoorstellingen, maken sociaal-ecologische kunst, organiseren oefeningen over bijvoorbeeld actieve hoop en verbinding met het levensweb. We gaan wandelingen maken, samen zingen en koken, zelf inhoudelijke activiteiten organiseren over dingen waar we ons in hebben verdiept, vieringen van de zon en de maan en eender wat dat we nog graag zouden doen! Laat je inspiratie de vrije loop!

Het unieke aan dit kamp is namelijk dat het horizontaal georganiseerd wordt. Wat betekent dat juist? We geven het kamp allemaal samen vorm, dus we dragen allemaal samen de verantwoordelijkheid om activiteiten te organiseren en het kamp in goede banen te leiden. We willen een veilige plek zijn waar het de ideale gelegenheid is om toch eens een activiteit te organiseren of voor een groep te spreken of een groep te begeleiden in iets dat je nauw aan het hart ligt. :) Maar ook op andere manieren kan je het kamp mee vorm geven. Bijvoorbeeld door een paar avonden te koken of muziek te spelen aan het kampvuur!  

Geïnteresseerd? Schrijf je dan zeker in en dan contacteren we je voor de bijeenkomsten waarop we het kamp samen zullen vormgeven. 

Wij hebben er alvast zin in! 

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

 

Thema
Milieu
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroepen
Gewone leden, Ini's
Locatie
Zal later bekend gemaakt worden!
Standaardprijs
€ 86,00
Aantal deelnemers
20 / 20
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Anna Vrij (Kampvoorzitter)

    anna1vrij@gmail.com

    0468/30.12.15