Weekendje

21/09-22/09/2024: Ini: Startdagen

Hey, jij daar!  

Hou jij ook zoveel van buiten spelen? Vind jij (kriebel)beestjes ook zo fijn? Wil je ook weten welke planten uit je tuin of uit het park eetbaar zijn? Steek jij al eens graag je handen uit de mouwen om de natuur een handje te helpen?  Kortom: ben jij wild van de natuur?  
 
Wel, dan is JNM precies wat je zoekt. Vandaag kan je kennis komen maken met onze kleine, maar zeer fijne afdeling. Het wordt een beestig leuk weekend waarop we kennis kunnen maken met elkaar en met de natuur om ons heen. Natuurlijk kan je ook enkel op zaterdag meedoen, in dat geval eindigt de startdag om 17u. 

Ben je nog niet helemaal zeker of je lid wilt worden? Geen probleem; startdagen is het moment om te komen proberen of al je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen en te overtuigen.    

Kan je niet de hele dag komen of zie je het niet zitten om heel de tijd te komen? Geen probleem, je kan ook pas rond de middag (14:00) komen meedoen! Stuur dan zeker wel een berichtje naar ons, dan weten wij dat ook op voorhand.

Hopelijk zien we jullie daar! 

PS: We hebben graag dat je je inschrijft voor activiteiten zodat wij een idee hebben van hoeveel leden er komen, maar het is natuurlijk ook geen probleem als je dat vergeten bent.
 

Waar? Het bezoekerscentrum van Natuurpunt in Muizen (Muizenhoekstraat 7). 

Wanneer? Zaterdag 21 september 10 uur tot zondag 22 september 10 uur. 

Meebrengen? Drinkbus, kleding aangepast aan het weer (en een slaapzak, matje en toiletzak voor zij die blijven slapen) 

Verantwoordelijke? Robin Van Daele (robin.vanda@outlook.com)

 
 

Ben je niet helemaal zeker in welke groep je zit? Hier wat extra informatie:  

Onze afdeling, afdeling Mechelen, is onderverdeeld in twee hoofdgroepen: de piepers (2e - 5e leerjaar) en de ini's (1e - 5e middelbaar). Daartussen zitten de pini's: kinderen van het zesde leerjaar die tussen de twee groepen zitten en zelf mogen kiezen aan welke activiteiten ze deelnemen. 
 

Voor nieuwe leden, hier een beetje extra info over de JNM: 

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is je beestigste jeugdbeweging voor alle kinderen en jongeren van 7 tot 26 jaar. JNM is samen de natuur intrekken, ravotten in de bossen, op zomerkamp naar de Ardennen, de zee, de Kempen… of misschien zelfs ergens in het buitenland.  

Iedereen is welkom bij JNM. Samen kijken we op een zwoele zomeravond vol verwondering naar nachtvlinders. We helpen de natuur letterlijk een handje door zelf bomen te planten. We durven wel eens af te zakken naar een betoging, of organiseren zelf een actie, onze stem is ons krachtigste wapen! 
Natuurstudie, natuurbeheer en het milieu zijn onze drie thema's. Maar... we maken vooral veel plezier! Altijd en overal, liefst met zoveel mogelijk JNM’ers samen. 

Doorgaans vinden onze activiteiten plaats op zaterdagen van 14u-17u in het bezoekerscentrum van Natuurpunt (Muizenhoekstaat 7, 2812 Mechelen). Deze uren en locatie kunnen soms echter afwijken. 
We kondigen onze activiteiten steeds aan via de site (jnm.be -> afdeling mechelen) en via mail. 

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Mechelen
Deelnemende afdeling
JNM Mechelen
Leeftijdsgroepen
Pini's, Ini's, Gewone leden
Locatie
Muizenhoekstraat 7, 2812 Mechelen
Aantal deelnemers
1
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Robin Van Daele (Activiteitverantwoordelijke)

    robin.vanda@outlook.com

    0476 771 494