Vorming Op Maat (VOM)

< Ga terug naar Vormingen

Benieuwd hoe je afdeling vlot(ter) kan vergaderen? Zin in een doldwaze vorming om je een creativiteitsboost te geven? Of wil je graag die ene stagiair begeleiden? Dan kan jij een Vorming Op Maat (VOM) aanvragen.  

VOM's zijn vormingen rond een specifiek thema die worden aangevraagd door een afdeling of een vrijwilliger. De vormingen vinden steeds plaats op nationale evenementen: 

  • Nazofé (1ste zaterdag van oktober) 

  • Kerstfuif (vrijdag voor kerstmis) 

  • Koers-AV-fuif (2de zaterdag van maart) 

  • Congres (van woensdag tot laatste weekend van juli) 

  • VP-vormingsdag/weekendje (voorjaar) 

Naast de VormingsPloeg organiseren ook andere ploegen (de communicatieploeg, de praktische ploeg,...) wel eens een vorming. Daarbij houden we graag rekening met de voorkeur van afdelingen en vrijwilligers. 

Wil je graag weten welke vormingen er binnenkort op de planning staan? Neem een kijkje op de kalender en schakel de filter 'vorming' in. Dat zijn de kikkers met afstudeerhoedje ;)

Wil je graag een vorming aanvragen op een komende activiteit van nationaal? Vul dit formulier in.  

Disclaimer: Opgelet! Afhankelijk van hoeveel aanvragen voor VOM’s er binnenkomen, kan het even duren voor we jouw VOM kunnen inplannen. We doen ons best. 

Kan je niet aanwezig zijn op nationale evenementen van JNM en heb je toch een vorming nodig met je afdeling? Stuur een mailtje naar vom@jnm.be en dan zoeken we samen naar een oplossing.