Tijdschriften

< Ga terug naar Voor leden

Als JNM’er krijg je vier keer per jaar een tijdschrift in je bus. Of dat een Kikkertje is of de Euglena (mét MagazINI) hangt af van je leeftijd. Het Kikkertje is er voor piepers, de MagazINI en de Euglena krijg je van zodra je geen pieper meer bent.

De Bertram is het online tijdschrift van de NatuurstudieWerkgroep (NWG) dat enkele keren per jaar verschijnt en zich uiteraard meer richt op natuurstudie-thema's.

BERTRAM

De Bertram is het digitale tijdschrift van de Natuurstudiewerkgroep van JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu) en richt zich naar alle jongeren met een passie voor het op naam brengen van fauna en/of flora. De Bertram verschijnt enkele malen per jaar en valt automatisch in je mailbox als je een mail stuurt naar natuur.redacteur@jnm.be om te laten weten dat je die Bertram graag elke keer wil ontvangen.

HIERZO vind je de laatste editie van de Bertram en ook oudere nummers.

KIKKERTJE

Als pieper krijg je het Kikkertje, een magazine op maat van de jongste JNM'ers met informatieve artikels, weetjes, verhalen en leuke doe-dingen. 

MAGAZINI

Ben je een ini, dan valt er een MagazINI in je bus, netjes ingekapseld in de Euglena, die je dus ook al krijgt. Die MagazINI is er helemaal speciaal voor JNM’ers van 12 tot 16.

EUGLENA 

En voor alle gewone leden en ini's is er dus de Euglena, het magazine van, voor en door JNM'ers met artikels uit elk van de drie inhoudelijke ploegen (de NatuurstudieWerkGroep, de BeheerWerkGroep en de MilieuWerkGroep), nieuws van JNM Nationaal, columns en opiniestukken gevloeid uit JNM-pennen en een pakketje aankondigingen van heerlijke JNM-activiteiten.