Week van de Vrijwilliger: zet jouw JNM-held in de bloemetjes

JNMer-Eveline Van den Steen-10

Van 2 t.e.m. 10 maart is het Week van de Vrijwilliger, hét uitgelezen moment om jouw JNM-held een hart onder de riem te steken. JNM heeft zo'n 400 vrijwilligers van 15 tot 26 jaar die zich week in week uit inzetten om van JNM de beestigste jeugdbeweging te maken. Dat kunnen we tijdens deze week natuurlijk niet onopgemerkt laten passeren!

Ben jij ouder/voogd van een pieper en wil je de begeleiders bedanken die jouw pieper elke week een supertoffe dag bezorgen?

Wil je de matras van je afdeling die ervoor zorgt dat het materiaal altijd in goede conditie verkeert wel eens laten waten hoe hard diens werk geapprecieerd wordt?

Ben jij voorzitter van een afdeling, ploeg of kamp en wil je die ene vrijwilliger die jouw steun en toeverlaat is eens laten weten wat die voor jou betekent?

Schrijf jij artikels voor een JNM-tijdschrift en wil je wel eens benadrukken hoe hard je onder de indruk bent van de redacteurs en lay-outers die van elk schrijfsel een waar kunststukje maken?

Kortom, wil je die vrijwilliger die voor jou het verschil maakt eens een welverdiende merci zeggen? Stuur dan vóór donderdag 7 maart een mailtje naar bovo@jnm.be. Wij zorgen er dan voor dat jouw JNM-held een originele bedanking krijgt. Vermeld in dit mailtje zeker:

  • Welke vrijwilliger jij graag wil bedanken;

  • Waarom die vrijwilliger dat zo hard verdient;

  • Of je een speciale boodschap wil meegegeven aan die vrijwilliger.

Alvast bij voorbaat een fijne Week van de Vrijwilliger gewenst aan alle 400 werkmieren!