Lees hier het verslag van de Nazofé-AV

20221001-IMG_2623_1-10 sec at f - 5,0

Op 1 oktober kwamen we, piekfijn uitgedost, samen in het mooie Lier voor de eerste Algemene Vergadering van het werkjaar. Alle ploegen, losse functies, het Bestuur en het project Soceco kwamen hun beleid voorstellen. Naast de stemming van deze beleiden, werden ook de functies gestemd die bij de HB-AV op het zomercongres nog vrij waren.

Met meer dan 100 geregistreerde stemgerechtigde leden was er een mooie opkomst op de Nazofé-AV. In de namiddag verwende de MWG ons met een stadsspel. Vervolgens trakteerden de organisatoren van JNM Pallieterland op een lekkere spaghetti, waarna de Algemene Vergadering van start kon gaan. Lees of download hieronder het uitgebreide verslag van de AV.

Lees hier het verslag van de Nazofé-AV

Alle voorgestelde beleiden werden goedgekeurd, net als het verslag van de vorige AV en alle kandidaten voor HB-functies.

Na de AV was er natuurlijk nog het hoogtepunt van de avond, een knalfuif tot in de puntjes voorbereid door JNM Pallieterland, waarvoor dank! We zien jullie allen terug op de volgende AV in maart!

20221001-IMG_2635_1-40 sec at f - 5,0

Foto's door Ewout De Vos.