Activiteit

onderwaterwereld verkennen

onderwaterwereld verkennen

samen met afdeling Zuid-Limburg Stappen in de fascinerende wereld van waterdiertjes, waar avontuur en ontdekking samenkomen! Ben jij klaar om de verborgen schatten van het water te verkennen? Grijp je schepnet en laat je verwonderen door de diverse en levendige onderwaterwereld.

locatie: De Watersnip Grauwe Steenstraat 7, 3582 Beringen

Bereid je voor op een boeiende ervaring waarbij je de kunst van het vangen van waterdiertjes meester zult worden. Ontdek de geheime schuilplaatsen van kleurrijke libellen, dartelende waterkevers en mysterieuze kikkervisjes. Laat je verrassen door de diverse vormen en prachtige kleuren van deze kleine waterbewoners.

Of je nu een ervaren ontdekkingsreiziger bent of voor het eerst op wateravontuur gaat, deze activiteit is geschikt voor iedereen! Duik in het water, observeer de natuurlijke habitat en vang met zorg en respect voor het milieu. Het is niet alleen een kans om deze fascinerende wezens van dichtbij te bekijken, maar ook een educatieve reis waarbij je meer leert over het belang van biodiversiteit en het behoud van water Habitats.

maxresdefault

Dus, trek je laarzen aan, neem je schepnet mee en laat je verwonderen door de magie van waterdiertjes vangen. Een avontuur wacht op jou, vol met opwinding, ontdekking en een diepere verbinding met de natuur. Mis deze unieke ervaring niet en duik in de wonderlijke wereld van waterdiertjes!

Thema
Natuur
Georganiseerd door
JNM Lage Kempen
Deelnemende afdelingen
5 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Piepers, Ini's, Gewone leden, Steunleden
Locatie
Grauwe Steenstraat 7, 3582 Beringen
Aantal deelnemers
0
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Jasmijn Goossens (Activiteitverantwoordelijke)

    jasmijn.goossens@hotmail.be

    0490 40 48 47