Annulatie Ouderavond

JNM Gent Oost

Ouderavond_DESKTOP-MNMNI4C_apr-30-113748-2022_CaseConflict

De activiteit Ouderavond op 7 mei wordt geannuleerd, lees hier waarom.

Beste ouders van JNM Gent Oost,

Helaas is dit niet het tofste nieuwsbericht om de nieuwe website mee te starten, maar we voelden ons vanuit de afdeling genoodzaakt om de ouderavond van 7 mei af te zeggen. Er was helaas een te laag inschrijvingsaantal om het voor ons doenbaar te maken. We kijken dan ook terug naar deze geannuleerde ouderavond met de vraag hoe het beter kon.

Zij die ingeschreven waren hebben normaalgezien een mail gekregen. Probeer misschien toch nog eens te polsen bij ouders waarvan je weet dat ze gingen gaan of ze op de hoogte zijn van de annulatie.

Voor zij die niet konden hebben we een aantal vragen. We weten dat we vrij laat waren met onze aankondiging, en hier zullen we de volgende keer op letten. Toch willen we graag weten hoe we volgende keer meer ouders kunnen verwelkomen en hoe we in het algemeen onze werking kunnen verbeteren.

  • Was het concept van de ouderavond duidelijk?

  • Was de locatie te ver?

  • Hoe kunnen wij jullie het best bereiken? Via mail, nieuwsberichten, ...

Antwoorden mag je zeker mailen naar mathysstef@gmail.com , alvast bedankt!!

We laten het hier zeker niet bij! Volgend jaar zullen we proberen inzetten op meer interactie met iedereen, om van JNM Gent Oost een volledige, levende, bruisende afdeling te maken!

Vriendelijke groetjes en tot snel op een activiteit,

Jenske en Stef