Weekendje

Weekendje: ini's - INSCHRIJVEN VERPLICHT

Weekendje: ini's - INSCHRIJVEN VERPLICHT

Het grote debuutconcert

Een ster is verrezen. Onze eigen Akerlandse popster maakt zich klaar voor het eerste grote optreden! Zeg het voort! 12 april 's avonds zal onze ster schitteren op het podium! 

Nu moet ik wel toegeven dat ik er wat laat aan begonnen ben... Er moet nog zo veel gebeuren! Materiaal regelen, de popster voorbereiden, mensen uitnodigen,... Je zou zowaar een hele JNM-afdeling nodig hebben om dat allemaal in orde te brengen... Je hoort me dus al komen: kunnen jullie een handje helpen bij de voorbereidingen? Dan regel ik VIP-tickets voor jullie. Want dat wil je toch zeker wel zien, onze grote Akerlandse ster! Afspraak op 11 april? Dan reizen we samen met de trein naar Sint-Niklaas, de plaats van het concert.

Praktisch

Ook dit jaar zal er een weekendje zijn! Met z’n allen trekken we er even tussenuit om de zotste avonturen te beleven en de tofste spellen te spelen. Dit wil je zeker niet missen!

Deze keer zal het weekendje wel 4 dagen duren! Drie dagen lang zullen we plezier maken samen met de piepers, de vierde dag is voor jullie alleen.

  • Overnachten doen we in het gebouw van Scouts Sint-Vincentius in Sint-Niklaas (Pijkedreef 100).

  • Op 11 april nemen we samen de trein naar Sint-Niklaas. We spreken hiervoor af aan het station van Kapellen om 13u45. Zorg dat je zeker op tijd bent, want de trein vertrekt om 14u05. Onze bagage gaat mee met de auto, dus neem zeker ook een dagrugzakje mee met een drinkbus voor deze namiddag.

  • Op 14 april nemen we samen de trein terug. We komen dan om 14u45 aan in het station van Antwerpen Berchem. Vanwege werken met de trein en een vervangbus voorzien wij niet om verder te reizen. Is dat een probleem voor jullie? Laat dan zeker iets weten, dan kijken we wat we kunnen doen.

De prijs voor het weekendje bedraagt €60 per pini/ini en mag je overschrijven naar BE57 9734 2831 3335 met vrije mededeling: 'weekendje 2024'.

De uren liggen nu dus vast.

"Wat moet ik dan allemaal meenemen?" "Waar gaan we precies naartoe?" "Hoe ziet die omgeving eruit?" --> Dat en nog meer zal binnenkort beantwoord worden in een handig boekje dat je via mail zal ontvangen.

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Akerland
Deelnemende afdeling
JNM Akerland
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden, Pini's
Locatie
Pijkedreef 100, 9100 Sint-Niklaas
Standaardprijs
€ 60,00
Aantal deelnemers
7
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Riene Brangers (Activiteitverantwoordelijke)

    riene.brangers@gmail.com

    0491930280