Activiteit

Werkdag 2 (PP)

Altijd al zin gehad om eens een kijkje te nemen achter de schermen van de PP? Of draai je al jaren mee en wil je samen met anderen aan taakjes werken? Deze werkdag staat open voor iedereen die goesting heeft om te helpen met gasbekkens herstellen, tenten naaien, (verf)koffers in elkaar vijzen, nadenken over verbeteringen voor ons geliefde Bondssec, opzoeken welke producten we dit jaar in de njamnjam willen, koffers controleren, Bondssec er netjes laten uitzien, en veel meer*!

... Natuurlijk willen we jullie bedanken voor jullie hulp, en dat doen we in de vorm van gratis eten en een hoop snacks! Afkomen is de boodschap! ; )

Kan je niet de hele dag? Da's helemaal geen probleem, met een paar uurtjes hulp zijn we je even dankbaar! Schrijf je in en laat iets weten aan Nel (nel.top@jnm.be) wanneer je precies wil komen.

*Als je nu denkt 'oei, ik ken daar helemaal niets van. Ga ik daar wel nuttig zijn?', dan is het antwoord: JA!! Er zijn zoveel verschillende taakjes, dat er voor elk wat wils is! : )

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Gewone leden
Locatie
Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent
Aantal deelnemers
9
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Nel Top (Activiteitverantwoordelijke)

    nel.top@jnm.be

    0468/13.18.96