Nationaal kamp

Wandelkamp: OOMA zoekt de DM

Wandelkamp: OOMA zoekt de DM

Beste Onverschrokken Oogverblindende Meteoriet Aficionado’s*,

Met grote opwinding en haast kondigen wij deze spoedbijeenkomst aan. Er staat namelijk een uiterst (maar dan ook echt uiterst) zeldzaam fenomeen op onze kosmische kalender. Hoogstwaarschijnlijk weten jullie al waarover we het hebben door het lezen van gerenommeerde tijdschriften als EOS Wetenschap of National Geographic.

    Ja hoor, we hebben het inderdaad over de landing van de Discometeoriet.

Volgens betrouwbare bronnen zal de DM (Discometeoriet) omstreeks 19 juli neerstrijken in onze Ardennen met een duizelingwekkende snelheid van 58.000 km/u. Wij willen de krater graag als eersten van dichtbij bekijken en plannen daarom een queeste naar de verwachte inslagplaats.
Een heuse once in a lifetime experience dus!

Terwijl ons buik- en (hopelijk ook) ons oriëntatiegevoel ons naar de DM leiden, stappen we goed door en nemen we af en toe een welverdiende disco-pauze. ‘s Avonds maken we het gezellig en laden we onze batterijen op met knusse momenten en onze ogen met de fonkelende sterrenhemel.

Om dit kosmische fenomeen met blijdschap te verwelkomen op onze aarde zijn we opzoek naar mensen die:

·         Ervaring hebben met discolichten

·         Beschikken over een basiskennis discomoves en Frans (grapje)

·         In het bezit zijn van een flinke portie doorzettingsvermogen

Nu jullie op de hoogte zijn van wat voor spannends er staat te gebeuren, gaan we over naar de praktische kant. Dit is een trekkamp: dat betekent dat het naast een onvergetelijk kamp fysiek ook eerder een zwaar kamp zal worden. Iedere dag zullen we ongeveer 15km wandelen met een trekrugzak: denk er dus goed over na of je dit ziet zitten. Maar niet gevreesd: voor het kamp van start gaat, zullen we nog gedetailleerde informatie geven over hoe je rugzak in te pakken, wat allemaal mee te nemen… zo kunnen we goed voorbereid vertrekken:)

Bij de start van ons kamp (19 juli) spreken we af aan het treinstation van Charleroi Centraal. Dit is ook de plek waar we op het einde van het kamp (26 juli) afscheid van elkaar zullen nemen.

Wij kijken er al vast enorm naar uit jullie beter te leren kennen, samen de DM op te speuren en zotte avonturen te beleven!

Met vriendelijke groeten,
het OOMA-kernteam (Bent, Dries, Lien, Margot, Mori en Wannes)

*Bewonderaar, fan

DE PRIJS

Zoals je ziet is dit kamp gratis. Dit gaat niet zo blijven maar omdat we nu nog niet zeker zijn van alle tarieven wachten we nog even met jullie te laten betalen. Eenmaal we een exact bedrag hebben sturen we jullie allemaal een mail met een betalingsaanvraag!

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Ini's
Aantal deelnemers
7 / 15
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Margot Draelants (Activiteitverantwoordelijke)

    margot.draelants@jnm.be

    0488/64.88.94