Weekendje

Sint-Pietersberg, Do you believe in life after love? Yes, SPB!!

Sint-Pietersberg, Do you believe in life after love? Yes, SPB!!

Do you believe in life after love?

Yesss! Jaaaa!! Ouiii!!

Dan heb ik daar maar één antwoord op: kom op valentijn naar Sint-pietersberg krokus!! Je kan als koppel of singel gezellig werken in een warm beheerteam dat openstaat voor iedereen die wil beheren, spelen, en veel voldoening krijgen ... Wat zullen we doen met de JNM koppels en singels? Bosmaaien op de graslanden en daarna rijven/raven om al het maaisel/energie, miserie kwijt te zijn.

En nu niet zagen dat het lastig is want dat zullen we doen met trekzagen. Voor wie van knippen en haagscharen houdt is er ook wat wils. Ben ik nog iets vergeten? Oh jha er zijn ook bijlen (een cursus bijl slijpen kan zeker ook gegeven worden) om in bomen te hakken, op de grond hakken kan ook in de avond (met je voeten op de grond). Misschien dacht je dat we niet van de grond gingen? Dat heb je dan ook weer goed mis want daar kan voor gezorgd worden, met SPB muziek of de tractor zal je dit kunnen bereiken. En kettingzagen voor 18+ met een attest (deze zomer is er weer een kans om deze te volgen). Voor wie nog niet gelooft in een leven na de liefde kan altijd lekkere taarten vreten die we zelf maken of halen.

Je leest het goed, de SPB’sters/ers hebben veel volk nodig dat kan werken. Er wordt daarom geen specifieke leiding voorzien voor ini’s. Zweetgehalte hoog

 

Thema
Beheer
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroepen
Steunleden, Gewone leden, Ini's
Locatie
Brugstraat 42, 3770 Riemst
Afspreekplek
Brugstraat 42, 3770 Riemst
Overnachting
We slapen onder de kerk in de feestzaal
Standaardprijs
€ 36,00
Aantal deelnemers
8 / 25
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Viktor, Poortje Depoortere (Activiteitverantwoordelijke)

    viktor.depoortere@jnm.be

    0476 65 54 79