Activiteit

Pannenkoekenslag editie 15

Pannenkoekenslag editie 15

Op 2 maart is het al weer zo ver. De 15 de editie van onze jaarlijkse Pan&Koekenslag, met pannen en koeken en vooral overheerlijke pannenkoeken.

Zet het in je agenda, onderlijn het met drie kleurtjes, ga er nog eens over met een leuke fluostift en bel iedereen die je kent die net zo graag pannenkoeken eet als jij!

Onze pannenkoeken zijn zoet of zout en soms zelfs groen (met spinazie in het deeg) en gemaakt met biologische en zo lokaal mogelijke producten. Indien dit niet mogelijk is kiezen we fair trade alternatieven.

Wij voorzien standaard een veganistische variant op de pannenkoeken. Ben je glutenvrij of heb je een intolerantie/allergie waar we rekening mee kunnen houden? Stuur op voorhand een mailtje naar katebekaert@gmail.com en we zorgen voor jou!

De winst van onze pannenkoekenslag wordt gebruikt om met onze leden op uitstap te gaan (openbaar vervoer, musea, kayaktochten, lekker eten voor avondactiviteiten…) en voor kampactiviteiten.

Opgelet: Door de geweldige opkomst van vorig jaar zijn we naar een groter zaaltje verhuisd. De pannenkoekenslag gaat dit jaar door in de parchiezaal aan de Verbrande Brug.

We pakken het dit jaar ook een beetje anders aan dan gewoonlijk, we gaan namelijk al een uurtje vroeger open (15u). Er zullen pannenkoeken verkrijgbaar zijn tussen 15 - 17, en 18 - 20. Tussen 17 en 18 is alle drank verkrijgbaar maar de pannenkoeken zelf even niet, zodat we er met zekerheid voor kunnen zorgen dat er genoeg pannenkoeken vlot tot bij jullie op het bord geraken.

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Noordwest-Brabant
Deelnemende afdeling
JNM Noordwest-Brabant
Leeftijdsgroepen
Piepers, Ini's, Gewone leden, Steunleden
Locatie
Heienbeekstraat 26, 1850 Grimbergen
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Kate Bekaert (Activiteitverantwoordelijke)

    katebekaert@gmail.com

    0475/79.20.83