Activiteit

Koers-AV-Fuif Pokémon Edition

Koers-AV-Fuif Pokémon Edition

I wanna be the very best

Like no one ever was

To catch them is my real test

To train them is my cause

I will travel across the land

Searching far and wide

Teach Pokémon to understand

The power that's inside

Het thema laat zich met deze tekst waarschijnlijk wel raden… Inderdaad, Pokémon!

Voordat we onze beentjes kunnen laten dansen en springen op het ritme van deze topschijf, is er nog een volledig programma waar we van kunnen genieten. Want een Koers-AV-Fuif is véél meer dan een episch feestje!

Bestuurspost Koers-AV maart 2024

Wil je goed voorbereid naar Koers-AV komen, scroll eerst eens door de Bestuurspost.
Je vindt er het verslag van alle ploegen van het eerste semester, maar ook: de voorlopige financiële resultaten van 2023, de begroting van 2024, het voorlopig voortgangsrapport, een update over de beleidsnota-in-wording, een herwerkte missie en visie voor JNM, en natuurlijk het verslag van de Nazofé AV in de Vooruit.

Bestuurspost Koers-AV Maart 2024

Hoe ziet den dag eruit?

14h: Pokémons vangen! Geen koers deze keer, maar onze geliefde JP heeft er voor gezorgd dat we Pokémons gaan vangen! Wie wordt de nieuwe Ash of Mistey? Plezier verzekerd! We spreken af aan het station van Leuven (Uitgang Martelarenplein)

15h30: Parallel met het spel is er ook een mogelijkheid om een vorming te volgen. Je gaat kunnen kiezen uit een websitevorming of vorming stagebegeleiding. Afspraak te Minderbroedersstraat 13.

17h: Er zal ook een input moment rond participatie en democratie bij JNM doorgaan. Wat kan er op korte termijn beter, en wat nemen we mee in de beleidsnota. Dat zijn de grote onderwerpen waarover we het gaan hebben! Parralel hieraan zal je ook spelletjes kunnen spelen. Afspraak te Minnebroederstraat 13.

18h:Voordat de algemene AV start eten we gezellig samen Pokébowls!! Dit eten is enkel voor deelnemers van de AV!! Afspraak te Minderbroedersstraat 13.

19h: Algemene Vergadering! Op deze algemene vergadering worden de financiële resultaten van vorig kalenderjaar, de begroting voor komend kalenderjaar, het voortgangsrapport en enkele andere modaliteiten gestemd. De agenda krijgen jullie nog doorgestuurd. Afspraak te Minderbroedersstraat 13.

22h: Feesteuh op de tonen van Gonna catch them all!

4h30: Oprotten! Of nog liever, meehelpen op ruimen ;)

 

Praktisch:

De activiteiten gaan door in en rond Leuven. De vormingen en AV gaan door in een zaal van het Sint-Pieterscollege (Minderbroedersstraat 13).

De fuif gaat door in Fakbar Dulci (Naamsestraat 34).

Een shiftenlijst vind je hierzo.

Slaapplaats (Jozef Pierrestraat 73) wordt voorzien op 30min wandelen van de fuifzaal en 12 minuutjes van het station Leuven!

De AV:

Alle praktische info en handige documenten voor de AV vind je hier. Je kan er ook lezen hoe je favoriete ploeg het afgelopen semester doorgekomen is!

Thema:

Pokémon, duh! Meer info vind je hier.

Wat mee te nemen?

Avondeten-AV-fuif

·       Een gamel & bestek

·       Jouw kritische en stemgerechtigde zelf

·       Matje & slaapzak voor dat ene moment voor de zon opgaat

·       centjes voor vervoer, inkom & drankkaarten

·       Pokémonoutfit!!!!

Wie daar nood aan heeft, kan gebruik maken van slaapzakken, trekrugzakken en matjes van JNM. Dit materiaal kan je hier ontlenen.

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal, JNM Leuven
Leeftijdsgroepen
Gewone leden, Ini's, Steunleden
Locatie
Leuven
Afspreekplek
Minderbroedersstraat 13, 3000 Leuven
Standaardprijs
€ 7,00
Aantal deelnemers
87 / 200
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Drees Drees (Activiteitverantwoordelijke)