Afdelingskamp

INI: Eén voor allen, allen voor de Grote Eik

shutterstock-368040437

Hey Inis en Gelis!

 

Tot voor kort leefden wij hier vredig samen in het gezellige Nottingham. Maar we zitten met een probleem. Nu onze goede koning Richard Leeuwenhart op missie is heeft zijn gemene broer Prins Jan Zonder Land zijn plaats ingenomen, maar die denkt vooral aan zichzelf. Koning Richard was begaan met ons, zijn bevolking. Hij hielp ons en was onze vriend. Maar nu Prins Jan het voor het zeggen heeft is de sfeer hier serieus veranderd. We worden uitgebuit, hij grijpt elke kans om zijn eigen zakken met geld te vullen. De smeerlap!

 

Ik, Robin Hood doe mijn best om het leven hier toch een beetje draaglijk te houden voor de burgers. Maar ik kan het niet langer alleen. Daarom schrijf ik jullie vanuit mijn schuilplaats, De Grote Eik. Komen jullie je krachten met de mijne bundelen? Zo zorgen we er samen voor dat er een einde komt aan de tirannie van Prins jan, want samen staan we sterk!

 

Op 2 juli vertrek ik op mijn stalen ros van aan het station van liedekerke naar Sherwood forest, vergezellen jullie me op mijn tocht?

 

Tot dan!

Hartelijke groeten

Robin Hood

Convo_inis

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Ninove-Geraardsbergen
Deelnemende afdeling
JNM Ninove-Geraardsbergen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden
Locatie
Beringen
Afspreekplek
Affligemsestraat 400, 1770 Liedekerke
Standaardprijs
€ 140,00
Aantal deelnemers
11 / 15
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Marie Decreton (Kampvoorzitter)

    marie.decreton@jnm.be

    0488/48.46.10