Afdelingskamp

Het Fabuleuze Fabelkamp

Hallo lieve kinderen

Wij neem jullie mee naar Fabeltjesland en wij zullen jullie voorlezen uit de Fabeltjeskrant op het Fabuleuze Fabelkamp! Wij hopen op jullie komst -3 juli- om ons te redden van het Vagevuur. Want dan zullen jullie weten hoe het met de dieren is gesteld, want dieren zijn net als mensen met dezelfde mensen wensen en dezelfde mensen streken, dat komt allemaal op ons kamp. Het kamp van Fabeltjesland.

We spreken 3 juli om 13u15 af voor de ingang van het station van Antwerpen Berchem (aan de kant van de Panos).  We komen terug aan op 7 juli om 17u15.

De ingevulde medische fiche geef je aan het begin van het kamp af aan de EHBO (Rosalie en Thor), samen met klevertjes van je mutualiteit, SIS- of ID-kaart af aan de EHBO. Deze krijg je na het kamp terug. Als je medicatie moet nemen, contacteer dan de EHBO:  rosalie.deborger@gmail.com 0486215998.

Het kamp kost 17,5 euro per nacht, in totaal dus 70 euro. Dit mag overgeschreven worden naar BE93 8918 7412 1267 met de mededeling ‘Graspiepkampnaamachtenaam’. Als dit bedrag te hoog ligt voor jou, kan je een mailtje sturen naar Wannes (wannes.nachtegaele@gmail.com) en dan zoeken we samen een oplossing. Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming mag je dit ook laten weten aan Wannes. Hij zorgt voor een betalingsbewijs, opdat JNM Nationaal 35 euro (helft van de prijs) terugbetaalt. Vaak betalen mutualiteiten een deel van de kampprijs terug, print het formulier ‘aanvraag tegemoetkoming jeugdactiviteit/kamp’ van je mutualiteit en geef het mee met de identiteitskaart aan het begin van het kamp. Wij zorgen ervoor dat het ingevuld mee terugkomt.

Heb je een voedselallergie? Meld dit zo snel mogelijk aan onze foers, Wannes en Simon. Stuur een mailtje naar simon.biermans@outlook.be wannes.nachtegaele@gmail.com, of bel naar 0472582399 (Wannes), 0470275535 (Simon).  Zo kunnen we daar rekening mee houden bij het opstellen van het menu en het kopen van het eten.

Als jullie nog vragen hebben kan je altijd de verantwoordelijke contacteren:

Louise Schelfhout: louise9sch@gmail.com 0468 22 03 35

Deelnemende afdelingen

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Antwerpen
Deelnemende afdeling
JNM Antwerpen
Leeftijdsgroepen
Oeverpiepers, Graspiepers, Waterpiepers
Locatie
Bulscampveld 9, 8730 Beernem
Afspreekplek
Posthoflei 1, 2600 Antwerpen
Aantal deelnemers
28 / 30
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Louise Schelfhout (Kampvoorzitter)

    louise9sch@gmail.com

    0468 22 03 35