Afdelingskamp

Het Bananasauruskamp

Een bananasaurus, wat is dat nu weer voor exotisch schepsel? Let goed op. Dino's kennen jullie waarschijnlijk wel? En kennen jullie apen (die graag banana's eten)? Op het bananasauruskamp gooien we deze 2 fascinerende dieren door elkaar en gaan we op een grote reis: een tijdreis! En we nemen evolutie mee als onze gids.

We reizen van het nu, een tijdperk waarin gekke apen met lichtgevende schermpjes de wereld leiden, terug naar de tijd van de gigantische oerkippen (beter bekend als dino’s), en wie weet nog verder! Onderweg kunnen we de gekste ontdekkingen tegenkomen, zoals gigantische luiaards, mieren die voor het eerst aan landbouw doen, de allereerste varens, en zo veel meer. Het wordt in ieder geval een zotte reis, dus schrijf jullie zeker in en maak je klaar voor een avontuur vol dino’s, apen en alle planten en beesten ertussen!

Het kamp zal doorgaan in Watou (West-Vlaanderen) op kampplaats De Zuivering, van vrijdag 12 juli (14u) tot en met vrijdag 19 juli (16u). Over bagage die zeker mee moet zal later gecommuniceerd worden, daarvoor is er de convo die alle ingeschrevenen vermoedelijk ergens in april zullen ontvangen. Wel kunnen we jullie al laten weten dat een fiets noodzakelijk is voor dit kamp. Zorg dus zeker dat je deze mee hebt & dat je fiets volledig in orde is! Wil je graag mee op dit kamp en kan je zelf echt geen fiets voorzien, dan kan je ons altijd eens contacteren en bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is.

Ook bij andere vragen of onduidelijkheden kan je ons altijd contacteren. De eerste contactpersoon is de kampvoorzitter, Zjef (Zjef.VanEetvelde@jnm.be / 0468 27 61 95).

-------------------

Dit is een opengesteld regio-kamp, georganiseerd door de regio Benedenschelde met JNM-afdelingen Durmeland, Klein-Brabant en 's Heerenbosch. De plaatsen hier zijn ondertussen doorgeschoven naar nationaal, maar geen paniek, er zijn nog plaatsen over. Laat iets weten aan de leiding in jouw afdeling of direct aan de kampvoorzitter Zjef (zie contactgegevens vorige alinea) en dan brengen we alles in orde.

Het deelnamegeld dient op volgende rekening gestort te worden:

BE06 8939 4407 7322

met als mededeling: 'voor- en achternaam van kind - inikamp 2024'

Op dezelfde locatie wordt door de regio tegelijk ook een piepkamp georganiseerd. Geïnteresseerd in het piepkamp? Klik hier!

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Durmeland
Deelnemende afdelingen
3 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden, Pini's
Locatie
Watou, 8978 Poperinge
Standaardprijs
€ 107,00
Aantal deelnemers
8 / 8
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Zjef Van Eetvelde (Kampvoorzitter)

    Zjef.vaneetvelde@jnm.be

    0468 27 61 95