Nationaal kamp

Enigmatische egels, prehistorische pinguïns en dansende dodo's @VOC kamp

Sta jij klaar voor een reis terug in de tijd? Euh, VOC natuurlijk... Ontdek de wereld achter de schermen bij het VOC en laat je niet afschrikken door buizerds, zwanen, eekhoorns of zelfs dodo's. Misschien stuiten we zelfs op een verdwaalde egel? Kom en beleef het avontuur met ons! 

VOC? 

VOC Neteland is één van de tien erkende Vlaamse OpvangCentra voor wilde dieren. Hun taak bestaat erin om dieren in nood op te vangen, te verzorgen en terug vrij te laten in de natuur. De bescherming van deze dieren en hun habitat ligt hen nauw aan het hart. Ze verzorgen die dieren in Herenthout en daar mogen jullie mee de handen uit de mouwen steken! 

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

 

Thema
Natuur
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Ini's
Locatie
Langstraat 29 / 1, 2270 Herenthout
Overnachting
tenten
Vervoer
zelf vervoer regelen
Standaardprijs
€ 92,00
Aantal deelnemers
15 / 15
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Chiara Jacobs (Kampvoorzitter)

    chiarajacobs35@gmail.com

    0489051419