Nationaal kamp

DE LICHTWEZENS VAN DE TOEKOMST GAAN DINSDAGNAMIDDAG OP ZOEK NAAR DE MAGNIFIEKE AARDAPPEL MET HULP VAN DE LEGENDARISCHE ADEOPAPPOSAURUS EN DE MOEDIGE TROLLEN VAN VOORKEMPEN

DE LICHTWEZENS VAN DE TOEKOMST GAAN DINSDAGNAMIDDAG OP ZOEK NAAR DE MAGNIFIEKE AARDAPPEL MET HULP VAN DE LEGENDARISCHE ADEOPAPPOSAURUS EN DE MOEDIGE TROLLEN VAN VOORKEMPEN

Dit bericht kreeg de leiding van voorkempen via onze satelliet een aantal weken geleden, na veel ontcijferen weten we eindelijk wat het betekent:

Gegroet miezerige aardbewoners, 
Wij zijn de verheven lichtwezens van de toekomst. Onze opperbevelhebber heeft ons de formidabele opdracht gegeven het heilig object dat jullie een ‘aardappel’ noemen te vinden.
 
Wij als lichtwezens waren in een ver verleden ook ‘mensen’. Wij zijn echter moeten verhuizen nadat de mensheid de aarde, zoals verwacht, zwaar had verpest. Nu leven wij op de planneet SolINIus en zijn wij gelukkig al duizenden jaren verwijderd van dit miserabel verleden.
 
Hoewel de aarde een vreselijke planeet was, missen we toch één cruciaal ding: DE AARDAPPEL. We zijn dus noodgedwongen om terug te komen naar de aarde. In ruil voor deze aardappel zullen wij jullie ons geweldig advies toe lenen om de aarde al een duwtje in de rug te geven.
 
Van 16 tot 21 juli bieden wij jullie ons geweldig advies aan.
Spoedig weerzien,
De Verheven lichtwezens

Wij trekken dus op de afgesproken data naar de geheime locatie (Stavelot) die de verheven lichtwezens met ons afspraken. Hier krijgen wij de formidabele opdracht aardappels te bemachtiggen. In ruil hiervoor krijgen wij advies van deze wezens over hoe we de aarde een betere plek kunnen maken voor de vele generaties na ons.

Vertrek en terugkomst van het kamp:

We vetrekken met z’n allen vanuit het Station van Berchem. Dit doen we dinsdagochtend. We verzamelen binnen aan de hoofdingang van het station om 8:45 om hierna de trein richting Stavelot te pakken om 9:28. Wees zeker optijd en vergeet je fiets niet mee te nemen! Wij voorzien treinticketjes en een fietstickets voor iedereen dus die hier moeten jullie je geen zorgen over maken.

Op het einde van het kamp spreken we opnieuw af in het station van Berchem. Hier komen we aan zondagavond om 19:30.

Een fietskamp

Dit is een fietskamp, dit betekend dus dat we wel wat gaan fietsen doorheen heel de week. Zorg dus zeker dat je een fiets heb die in orde is en vergeet ook geen reserve-binnenband die op je fiets past mee te nemen!

Bij vragen/opmerkingen... kun je altijd terecht bij de voorzitter via dit nummer: 04 87 57 97 21 of dit e-mailadres: maritliekens@gmail.com

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

fantasy-2700914_1280

Thema
Milieu
Georganiseerd door
JNM Voorkempen
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden, Pini's
Locatie
Beaumont 10b, 4970 Stavelot
Afspreekplek
Koningin Astridplein 27, 2018 Antwerpen
Standaardprijs
€ 149,98
Aantal deelnemers
5 / 7
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

  • Marit Liekens (Kampvoorzitter)

    maritliekens@gmail.com

    0487/57.97.21