Nationaal kamp

De Fantasokkel Express

De Fantasokkel Express

Pulav en Pilav, twee kleurrijke sokken, zijn al sinds ze het zich kunnen herinneren, beste vrienden. Ze lijken op elkaar, zijn even groot en hun leuke tekeningen passen bij elkaar, wat ze trouwens geweldig vinden. Als je ze zag, waren ze altijd samen en ze konden zich dan ook geen wereld zonder de ander voorstellen. Bovendien was er altijd wel iemand die een zot idee had, waaruit telkens een knotsgek avontuur volgde!  

Maar op een dag veranderde alles… Ze kwamen klem te zitten in een hele hoop truien, broeken en T-shirts en konden amper bewegen. Bovendien rook het er niet erg fris. En toen gebeurde het: ze werden in een enorm, draaiend monster gegooid! Pulav begint al helemaal te trillen als hij er nog maar aan terugdenkt. Hij werd heen en weer en omhoog en omlaag gezwierd en overal was water waardoor hij bijna niet meer kon ademen! Door een raar schuim prikten zijn ogen ook vreselijk en kon hij niets meer zien. Plots hoorde hij een doordringende schreeuw om hulp. Dat was Pilav! Maar Pulav zat vast in een draaikolk van kleren en kon niets doen. Sindsdien is Pilav spoorloos verdwenen… 

Pulav mist zijn vriend vreselijk hard en is vastbesloten om hem terug te vinden. Hij heeft al zowat heel de wereld afgezocht, maar Pilav is nergens te bespeuren. Niemand heeft hem gezien of gehoord. Daarom begint Pulav te vermoeden dat hij niet op de juiste plaats aan het zoeken is. Bovendien heeft hij onlangs een fascinerende constructie ontdekt. Daarmee kan hij misschien wel op plaatsen komen, waar geen mens ooit is geweest. Kom jij mee om de constructie uit te testen en de vriend van Pulav te zoeken? 

ALGEMENE INFORMATIE

VARIABEL TARIEF 

Om iedereen de kans te geven mee te gaan op onze kampen, werkt dit kamp met een variabel tarief. 

Je kiest dan zelf hoeveel je betaalt voor je kamp: 

  • Het standaard tarief, dat kan je vinden bij de algemene info van dit kamp.  

  • Een verhoogd tarief: 30% meer dan het standaard tarief, afgerond op €1. Voor als je JNM wat meer wil steunen. 

  • Een verlaagd tarief: de helft van het standaard tarief, afgerond tot op €1. Voor als je het financieel moeilijker hebt. 

Heb je nog vragen of betaal je liever minder dan 50% of in verschillende schijven? Geef even een seintje via financieel@jnm.be en we zoeken samen een oplossing!   

Extra materiaal ter beschikking 

Als JNM willen wij zorgen dat iedereen die op kamp wil, mee kan gaan. Daarom werken wij met een uitleensysteem van slaapzakken, trekrugzakken, matjes en gamellen. Iedereen die daar nood aan heeft, kan die gratis ontlenen.

Wil jij graag gebruik maken van dit kampeermateriaal, KLIK HIER om het uit te lenen. Wij zorgen dat de aanvraag discreet wordt behandeld en het kampeermateriaal naar de locatie wordt gebracht door de begeleiding van het kamp. 

 

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Piepers
Locatie
Rullen 4, 3792 Dalhem
Standaardprijs
€ 98,00
Aantal deelnemers
9 / 25
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Riene Brangers (Kampvoorzitter)

    riene.brangers@gmail.com

    0491930280