Nationaal kamp

BOTTERHAMMEN MET CONFUUTUUR, HUMUS & PANDAKAAS

BOTTERHAMMEN MET CONFUUTUUR, HUMUS & PANDAKAAS

Boterhammen, Confituur, Humus en Pindakaas ken je waarschijnlijk wel. Maar wat hebben die vier woorden met een Otter, Fuut, Mus en Panda te maken? Eerlijk gezegd weet ik het zelf ook niet. Ik weet alleen dat ik veel honger krijg als ik lang in de natuur zit. En in de natuur zitten gaan we zeker doen. Misschien denk ik daarom aan brood en beleg?

Tijdens deze overheerlijke week zullen we smullen van een gezonde mix van spel en natuur (en natuurlijk ook het lekkere eten). Maar wat er precies op het menu staat ga ik nog niet verklappen. Misschien wel een heerlijk bosspel, of een verrukkelijke natuurstudie. En tussen de maaltijden door is er altijd wel iets te doen in ons restaurant dat zich midden in een mooi stukje natuur bevindt. Eén ding kan ik wel al vertellen, en dat is dat na deze week jullie buikje zeker goed gevuld zal zijn.

Smakelijke groeten en tot op kamp!!

---

Dit is een opengesteld kamp van Durmeland; 15 piepers/Pini's van nationaal en 10 piepers/Pini's van Durmeland kunnen mee op dit kamp.

Prijs: 77 euro

Wie daar nood aan heeft, kan gebruik maken van slaapzakken, trekrugzakken en matjes van JNM. Dit materiaal kan je hier ontlenen

KORTING BIJ LAAG INKOMEN

Heb je het moeilijk om je kind op kamp te sturen omdat dit te duur is?
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming, dan mag je (kind) sowieso voor de helft van de prijs mee.

Als het kamp te duur is (met of zonder verhoogde tegemoetkoming), contacteer dan financieel@jnm.be en afhankelijk van de situatie, werken we iets uit samen met jou.

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroepen
Waterpiepers, Oeverpiepers, Graspiepers, Boompiepers, Pini's
Locatie
Licht Vliegwezenlaan, 2930 Brasschaat
Standaardprijs
€ 77,00
Aantal deelnemers
15 / 15
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Anders D'hoey (Activiteitverantwoordelijke)

    andersdhoey@gmail.com

    +32 468 16 88 41