Vergadering

Bestuursvergadering Februari

Overlegplaatje

Bestuursvergadering, huh, wat?

Op een Bestuursvergadering komt het bestuur en geïnteresseerden samen, en worden er doorheen het werkjaar belangrijke beslissingen genomen inzake het strategisch beleid, het financieel beleid, het personeelsbeleid en het vrijwilligersbeleid. Het Bestuur bestaat uit de tien ploegvoorzitters van de nationale ploegen (of hun bestuursafgevaardigde) en de drie Bovo's. Het Bestuur krijgt tijdens een BV doorgaans ondersteuning van twee personeelsleden: de coördinator en de beleidsondersteunend medewerker (aka BOM). Enkel bestuurders hebben stemrecht op een BV, maar iedereen binnen de JNM is welkom om zo'n vergadering bij te wonen en hun zegje over onderwerpen te komen doen. De Agenda verschijnt hier zo'n twee weken op voorhand, zo kan jij zien of er puntjes zijn waar ook jij een mening over hebt!

Praktisch?

Deze bestuursvergadering gaat door op het Bondsec. (Kortrijksepoortstraat 192, Gent). We eten samen om 18h en beginnen met vergaderen om 19h. Tot wanneer een BV duurt valt moeilijk te zeggen, maar 23h is een mooie richttijd. Het valt ook niet uit te sluiten dat we de avond eindigen op café.

Ben je benieuwd hoe het er op een BV aan toe gaat, of zijn er agendapuntjes waar jij graag iets over kwijt wilt? Dan zien wij jou graag komen!

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Gewone leden
Locatie
Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent
Aantal deelnemers
6
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

 • Simon Vandepitte (Activiteitverantwoordelijke)

  simon.vandepitte@jnm.be

  0470/59.58.93

 • Yolan Bosteels (Activiteitverantwoordelijke)

  yolan.bosteels@jnm.be

  0487907637

 • Prof. Raf Vanisterbecq (Activiteitverantwoordelijke)

  raf.vanisterbecq@jnm.be

  0479/92.16.82