Activiteit

Beleidsdag: 20Dertigers

Beleidsdag: 20Dertigers

Hoe ziet JNM eruit na 2030? Dat ligt in jullie handen!

Op deze beleidsdag denken samen na over de voornaamste uitdagingen die uit de enquêtes voor de nieuwe beleidsnota kwamen. We kiezen de belangrijkste eruit en proberen van daaruit de strategische doelstellingen voor de nieuwe beleidsnota te bepalen. Deze doelstellingen leggen we dan voor aan de Algemene Vergadering op de Koers-AV in maart.

Wie mag er allemaal komen?

Heel eenvoudig: iedereen! Je hoeft helemaal nog geen ervaring te hebben met JNM Nationaal (al mag dat natuurlijk). Ben je een kritische ouwe rot, een nieuwsgierige JNM'er die graag meer leren over het strategisch beleid van JNM Nationaal, een afdelingsvrijwilliger die graag blinde vlekken willen aankaarten, een ini die graag gratis eten wilt, of gewoon een JNM'er die nog een fijne en sociale invulling zoekt voor zijn zaterdag? Welkom, welkom, welkom, welkom, en welkom!

De nieuwe beleidsnota, whut?!

Geen zorgen, alles wordt duidelijk! Om alvast een eerste indruk te geven: de beleidsnota is een document waarin we formuleren wat we willen bereiken en hoe we daar zullen geraken van 2026 tot 2030. Dit is niet enkel een interessante denkoefening voor JNM zelf, ook onze subsidiëring van de Vlaamse Overheid hangt hiervan af. In de komende maanden, tot december 2024, werken we aan dit document vol doelstellingen en uitdagingen. Omdat we hopen dat 'we' voor heel JNM kan staan, proberen we jullie op verschillende manieren te betrekken. Op die manier willen we iedereen die bij JNM betrokken is, laten meedenken over de toekomst van onze jeugdbeweging. Dit is daar één manier van! Meer informatie over de beleidsnota en de bezigheden hierrond vind je hier: https://jnm.be/nl/jnm-2030-op-naar-de-toekomst.

Let's get practical

De beleidsdag zal doorgaan in Brussel, in De Pianofabriek (15 min wandelen van Brussel-Zuid). We spreken af aan het Zuidstation (uitgang Fonsny) om 10u en wandelen gezellig samen naar daar!

Aan de dagplanning wordt nog volop gesleuteld. Wanneer die in grote lijnen klaar is, delen we die ook hier (ergens begin februari). We proberen te zorgen voor een goede combo van diep nadenken en frisse buitenlucht.

Vind je het toch wat spannend of gewoon onduidelijk? Heb je twijfels? Moeten we ergens rekening mee houden? Geef gerust een seintje aan Eva (trekker beleidsnota, eva.samson@jnm.be of 0498/575.881) of Iris (beleidsondersteunend medewerker, iris@jnm.be of 0477/903411).

Wij hebben er alvast héééééééééél veel zin in!

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroepen
Ini's, Gewone leden
Locatie
De Pianofabriek, Brussel (Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis)
Afspreekplek
Station Brussel-Zuid (uitgang Fonsnylaan)
Aantal deelnemers
21
Fiets meenemen
Nee

Verantwoordelijke(n)

  • Iris Van Cleuvenbergen (Activiteitverantwoordelijke)

    iris@jnm.be

    0477 90 34 11

  • Eva Samson (Activiteitverantwoordelijke)

    eva.samson@jnm.be

    0498575881