Vorming

BAC Paas '24

Er staan al meer dan 10 mensen op de wachtlijst!
We doen ons best om een duurzame oplossing te voorzien voor dit plaatstekort.

Wil je graag nog mee op cursus dit jaar? Eén van de opties die we aan het bekijken zijn is het inlassen van een extra cursus, laat via dit formulier weten of jij van de partij bent!

DE CURSUS 

 • Word of ben jij 16 in 2024? 

 • Wil je leren hoe je zalige activiteiten ineen bokst om je piepers en/of ini's te entertainen?

 • Of hoe je op een dood moment een broekzakspelletje speelt? 

 • Wil jij je inzetten in de afdeling en voelen wat het is om begeleiding te zijn?  

 • Ga je graag met kinderen om en ben je benieuwd hoe je hen enthousiast kan maken voor natuur, milieu en/of beheer?

 • Wil je weten wat er in hoofd van piepers en ini’s omgaat? 

Ge-ni-aal! Dan is BAC echt iets voor jou!

BAC is een cursus en geen kamp. Dat betekent dat de dagen uit veel sessies na elkaar bestaan. De cursus heeft ook een druk programma en vraagt veel energie en concentratie. We maken elke sessie interactief, leuk en zo leerrijk mogelijk! Toch zal je hoofd af en toe tilt slaan van al die nieuwe info. Je hoeft je hierover geen zorgen te maken: het wordt een week die je nooit zal vergeten! Een week lang nemen wij jou mee op een onvergetelijk avontuur, waarbij je JNM’ers uit heel Vlaanderen en Brussel leert kennen! Maar verwacht dus niet dat we alleen maar samen gaan chillen, we gaan ook -aan onszelf- werken ;)

HET INSCHRIJVINGSGELD 

BAC kost 150 EUR, dat geld kan je achteraf deels of volledig terugkrijgen via jouw jeugddienst. Op de laatste dag van de cursus krijg je een bewijs van deelname mee dat je hiervoor kan indienen bij je gemeente of stad. Niet verliezen dus! Weet je liefst op voorhand hoeveel de jeugddienst terugbetaald? Dan neem je best rechtstreeks contact met hen op.

Je betaalt het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk na de inschrijving. Ten laatste twee weken voor de cursus begint moet je betaald hebben. Indien dat niet gebeurd is tegen dan, dan schrijven we je uit en krijgt een andere JNM'er jouw plaats.

Is het inschrijvingsgeld voor jou te veel om direct te betalen? Mail naar Loes en we kijken voor een regeling die bij jouw budget past. Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming betalen we sowieso een deel terug. 

Wil je je uitschrijven voor de cursus? Als je dit tot twee weken voor de cursus doet betalen we je 75% van het cursusgeld terug (er zijn immers al administratieve kosten gemaakt en het eten werd besteld). Ben je ziek en heb je een doktersattest? Dan betalen we alle kosten terug en dit tot aan het begin van de cursus. 

CURSUSLOCATIE, BEGINUUR EN BEREIKBAARHEID 

Cursisten worden tegen de ochtend/vroege middag verwacht en kunnen samen treinen om de locatie te bereiken. Verdere informatie over het exacte beginuur en de treinuren volgen met de convo die ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus in je mailbox verschijnt. 

REGISTRATIE OP KAVO 

Om écht mee te kunnen, moet je geregistreerd staan bij departement Jeugd (overheid) als deelnemer aan deze cursus. Via jnm.be/kavo kun je lezen hoe je dit doet, bij je inschrijving moet je je KAVO-ID al doorgeven.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN   

Voor meer informatie of bij vragen kun je steeds terecht bij het vormingspersoneelslid. Mail naar Loes of bel naar 09 223 47 81 (op weekdagen) en vraag naar het vormingspersoneelslid. 

Ga je mee op cursus en heb je een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen? Laat het via een opmerking bij inschrijving weten.

DE STAGE 

Om het attest te behalen van animator wordt er verwacht dat je naast het volgen van de cursus ook een stage doet.

Alles hierover kom je te weten tijdens cursus, in/op de sessie 'stage'. 

HOEVEEL TIJD HEB JE? 

Let op! Je hebt drie jaar de tijd om het hele traject (cursus en stage) af te ronden vanaf de start van de cursus. 

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Leeftijdsgroep
Gewone leden
Locatie
Station Beverlo
Standaardprijs
€ 150,00
Aantal deelnemers
25 / 25
Fiets meenemen
Ja

Verantwoordelijke(n)

 • Loes Breekelmans (Activiteitverantwoordelijke)

  loes.breekelmans@jnm.be

  0499/27.52.87