Het Uiltje

JNM Noordwest-Brabant maakt al zo lang het ons kan heugen Het Uiltje, ons tijdschrift.
In 2008 besloten we dit niet meer te printen. Sindsdien landt er elk seizoen een digitaal boekje in de mailbox. Daarin staan alle komende activiteiten en vaak nog extra leuks.

Om het laatste Uiltje online te bekijken, klik hierboven. Dan verschijnt er een venstertje met het Uiltje, gepresenteerd als een echt boekje, waarin je kunt bladeren door op de pijltjes te klikken.

Om de oude uiltjes te bekijken, kan je op deze website terecht.

Wil je het Uiltje liever offline op je computer bekijken, kan je hem ook downloaden.

Heb je ook graag een overzicht dat je op de frigo kan hangen? Dan hebben we het alles-op-een-rijtje voor jou en dat vind je hier.

ALLES-OP-EEN-RIJTJE

Al onze activiteiten vind je terug op deze pagina op de site en in ons digitaal tijdschriftje het Uiltje. Je computer staat niet dag en nacht aan? En net voor een activiteit wil je vlug nog kijken hoe laat die precies doorging en waar? Geen nood, daar dient deze pagina voor! We maken ieder seizoen een mooie samenvatting van alle activiteiten die zullen volgen.

Downloaden en printen die handel! Plak het op je frigo, steek het in je agenda, gebruik het als WC-papier... Zodat je geen enkele activiteit vergeet!