Activiteit

Doe een gift en help de website een duwtje vooruit

Doe een gift en help de website een duwtje vooruit

Apetrots zijn we met onze nieuwe www.jnm.be, een stabiele, goed draaiende, heldere website met veel info en functionaliteit, waarvan we hopen dat heel veel JNM’ers en ouders van JNM’ers samen met ons alle hoekjes en kantjes willen ontdekken. 
 

Een goed werkende website is een noodzaak, maar zeker geen evidentie. Je loopt niet zomaar de website-winkel binnen om even later met je website onder je arm naar huis te wandelen. We deden grondig vooronderzoek, spraken met heel wat mensen, dachten diep na over wat we écht nodig hebben en zochten naar de juiste partner om mee in zee te gaan. We vonden die ook. Dankjewel Code d’Or! En eigenlijk begon het web-avontuur toen pas echt… 

Behalve veel tijd, kost een website ook veel geld. We stelden verwachtingen bij, schrapten en sneden, bedachten alternatieven en namen moeilijke beslissingen, want wat we wilden bleek niet altijd haalbaar, of betaalbaar. Maar, in de (liefst niet zo verre) toekomst willen we graag nog een paar extra’s toevoegen die het leven van de JNM-vrijwilligers aanzienlijk makkelijker maken. Alleen vraagt ook dat weer tijd en werk en ook daar hangt uiteraard een prijskaartje aan vast. 

Daarom vragen we aan jou, en aan alle JNM’ers en fans van JNM, om ons wat ‘web-mest’ cadeau te doen. Zo willen we ervoor zorgen dat de site kan groeien, met stevige wortels in de grond, en mooi en kleurrijk aan de buitenkant. 

Schrijf je in op deze activiteit en werk zo mee aan de groei van www.jnm.be met een financieel duwtje in de rug. Door via inschrijving op een activiteit* te werken, kan je meteen online betalen via Payconic.

*wanneer je inschrijft voor een activiteit staat je naam vermeld bij de deelnemers. We verwijderen regelmatig deze gegevens zodat je naam daar nooit langer dan een paar uur zichtbaar blijft. Wil je vermijden dat je naam daar verschijnt, maar wil je toch web-mest doneren, dan kan je ervoor kiezen een gift te doen via overschrijving op het rekeningnummer:  BE54 5230 8073 5397.

 

Thema
Algemeen
Georganiseerd door
JNM Nationaal
Deelnemende afdelingen
36 Deelnemende afdelingen
Leeftijdsgroepen
Waterpiepers, Oeverpiepers, Graspiepers, Boompiepers, Pini's, Ini's, Gewone leden, Steunleden
Locatie
Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent
Aantal deelnemers
13